Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2064402 www.bgdnes.bg

Касапин коли баща и син

Две сбивания вдигнаха на крак разградски полицаи в нощта срещу неделя. Оказало се, че и зад двата побоя стоят едни и същи хора - трима мъже от село Тодорово.
Скандалът между тях започнал към 21 часа. Тогава 33-годишен мъж минал с мотора си край местната касапница, където собственикът се събирал с компания да пият бира.

45-годишният касапин направил забележка на моториста, че кара без обезопасителна каска. Той се засегнал и се прибрал вкъщи, където се оплакал на 59-годишния си баща. Двамата хукнали да се разправят със скандалджията. Разгневените роднини отишли до месарницата и фраснали досадника с бирена бутилка по главата.

След като се освестил, пострадалият решил да не оставя нещата така и да потърси възмездие. Той отишъл до дома на двамата нападатели, за да си отмъсти. Касапинът грабнал нож от колекцията си и наръгал в гърдите двамата родственици.
Бащата и синът били откарани в болницата в Исперих с прободни рани, без опасност за живота. Душманинът им е задържан за 24 часа в полицията. Той съдействал на униформените и предал ножа. Срещу него е образувано дело за нанасяне на телесна повреда.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама