Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2066308 www.bgdnes.bg

Шофьорка на 1 водка преобърна колата си на жп линия

Четирима пияни шофьори бяха задържани зад волана само за броени часове в Пиринско, жена-шофьор предизвика тежко произшествие на пътя Банско -Разлог. след като била пийнала. Първият задържан е около 23:10 часа, М. Й. /45г. / от гр. София управлявал лек автомобил «Форд Фокус» в посока от гр. Кресна към с. Сливница, с наличие на 2, 07 промила алкохол в издишания въздух.


На същата дата около 14:00 часа, с техническо средство е установено, че Л. М. /47г. / от гр. Благоевград, управлява лек автомобил «Форд Фиеста» по ул. «Ал. Стамболийски» в гр. Благоевград, с наличие на 1, 71 промила алкохол в издишания въздух.

Реклама

На 16. 06. 2013г. около17:00 часа, с техническо средство е установено, че К. Т. /31г. / от гр. Сандански, управлява лек автомобил «БМВ» от с. Лиляново към гр. Сандански, с наличие на 1, 36 промила алкохол в издишания въздух.

На същата дата около 05:50 часа, лек автомобил «Фолксваген Поло», движещ се от гр. Банско към гр. Разлог, управляван от Катя. П. /31г. / от гр. Разлог, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, излиза в ляво от пътното платно и се преобръща на ж. п. линия успоредна на платното за движение като реализира ПТП, съобщава Struma.com.

В резултат на ПТП е пострадал возещият се на предната седалка в автомобила 28-годишен мъж от гр. Банско, който след извършен медицински преглед в МБАЛ-Разлог е освободен за домашно лечение. С техническо средство е установено, че водачката на автомобила е шофирала с наличие на 1, 38 промила алкохол в издишания въздух.

По случаите са образувани бързи производства.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама