Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/2069828 www.bgdnes.bg

Румен Овчаров: Налагат министри на Орешарски

"Правителството трябва да се запази и да се запази политическата стабилност на страната." Това каза Румен Овчаров и подчерта, че ако това ще зависи от оставката на Станишев - то той ще я подкрепи.


"Трябва да бъдат дадени гаранции от правителството, че задкулисието няма да продължи. Това ще стане с много ясни действия на предоставяне на ясен управленски мандат на Пламен Орешарски, включително и с промени на министри, които са му наложени по този начин."

Реклама

Овчаров отказа да спомене имена на наложени министри. Депутатът от Коалиция за България Емил Костадинов каза в същото предаване, че счита проблема с областния управител на Благоевград за неприключен. Костадинов е избран за 42-я парламент от район Благоевград. Там за областен управител премиерът Орешарски назначи Муса Палев от ДПС, който беше посрещнат през първия си работен ден с протести.

Емил Костадинов добави, че е възможно напрежението да ескалира и то да се насочи конкретно срещу ДПС. Цялите интервюта с на Силвия Великова с Румен Овчаров и Емил Костадинов можете да чуете от звуковите файлове.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама