Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6304460 www.bgdnes.bg

Бетина Жотева: Съжалявам за грубия си тон, но все пак ще си търся правата в съда

"Съжалявам за тона си и за това, че бях толкова груба и критична. Знам, че така не се говори. Но не съм се отказала и ще си търся правата в съда, тъй като човек трябва да е отговорен за това, което казва, а аз чух лъжи", обясни Бетина Жотева пред "24 часа" по повод скандала й с журналистката Къдринка Къдринова.

В "Шоуто на Слави" в понеделник, 26 юни, Къдринова казва, че и извинението ще свърши работа. Затова и Жотева обяснява, че съжалява, но не се отказва от съда.

Реклама

Според Жотева, която е член на Съвета за електронни медии, няма заплаха. Думите й, изтълкувани по този начин, всъщност означавали само и единствено, че тя ще сезира прокуратурата, което и е направила вече.

"Реакцията ми наистина беше непремерена, но аз съм жив човек, така съм го почувствала", каза Жотева по повод думите "Ако си отворите устата още веднъж за мен, ще видиш какво става". Казва ги след въпрос на Къдринка Къдринова, която в момента работи в Съюза на българските журналисти.

"Думите ми се отнасят за това, че ще я съдя. Да, тонът ми е груб, за което много съжалявам и не се притеснявам да го кажа и пред радио "Ватикана", ако трябва. Но останалото е активно мероприятие срещу мен и СЕМ, груба лъжа, заради това ще стигна до съд", каза Жотева 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама