Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6515560 www.bgdnes.bg

Кой е "Ст. И."в сърцето на Венета?

Вижте и сами преценете...

Водещата тъжи по загубена преди 14 години любов

Коя е мистериозната бивша любов на скандалната водеща Венета Райкова? Този въпрос витае в светските среди от няколко дена насам и не дава покой никому. Причина за любопитството на мнозина е откровението на Райкова за изгубената любов в живота й.
"Поздравявам ви с новата песен на Десислава и ви давам един съвет - когато си падате по един човек, смачкайте проклетото его!! Песента ме върна към 2002 г. - когато се запознах с едно момче и се влюбихме. След няколко дни той ми предложи брак!! Секс още нямаше, само много силни чувства!! Сетих се за него и силното его у двама ни, което прецака всичко. Така че поздрав и за теб - Ст. И. - където и да си, макар че не сме се виждали 14 години." Това откровение накара десетки да се запитат кой е мистериозният мъж с инициали "Ст. И.".
Ето защо разкриваме няколко от предполагаемите личности, които вероятно са оставили траен отпечатък в сърцето на водещата.

Стилиян Иванов

Режисьорът и сценарист Стилиян Иванов има зад гърба си режисирани над 43 документални филма и над 1000 видеоклипа. Той е заснел видеото към песента "Моя страна, моя България" на великия Емил Димитров, негово дело е и документалният филм за Ванга.

Реклама

Стоян Илиев-Дългия

Небеизвестният Стоян Илиев-Дългия е до болка познат на служителите на правосъдието и на живеещите в столичния квартал "Люлин". Смята се за един от най-оборотните автокрадци в цяла София, а задигнатите от него автомобили нямат точна бройка. А както знаем, лошите момчета са любими на всички жени.

Станимир Илчев

Мъжете с власт също са апетитна хапка за много представителки на нежния пол. Така че няма да се учудим, ако политикът от Национално движение за стабилност и възход (НДСВ) Станимир Илчев е разбил сърцето на русата водеща.

Стефан Илчев

"Мъжката Лили Иванова", както е известен в средите певецът Стефан Илчев, също влиза в класацията за мъже, разбили сърцето на Райкова. Илчев дебютира на сцената през 2008 г. с песента "Близо до мен".

WOSH MC

По-известен с връзките си, отколкото с творчеството си, рапърът Стефан Иванов, познат като WOSH MC, също попада в класацията. Разбил сърцата на актрисите Радина Кърджилова и Луиза Григорова, няма да се учудим, ако Иванов е опустошил душата на желязната Венета Райкова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама