Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6692170 www.bgdnes.bg

Духовникова на два пъти среща смъртта

Първо й се разминава на борда на яхта, след това в катастрофа

Актрисата от хитовия сериал на Нова тв "Дървото на живота" Теодора Духовникова на два пъти се е сблъсквала челно със смъртта. От тогава два пъти в годината красавицата прави курбани.

"Преди години получих покана от испански филмов продуцент да се включа в пътуване с яхта от Барселона до Ибиса", разказа ни Теди. На плавателното средство тя била заедно с компания от още девет души. Времето било прекрасно, но изведнъж яхтата попаднала в окото на страшна буря. Капитанът пуснал сигнал за помощ до службите, но те отказали да помогнат на бедстващите. Заради светкавиците не можели и хеликоптер да изпратят.

Реклама

"От силното вълнение помолих за успокоителни, защото ми беше зле. Те сбъркаха дозата, натровиха ме и едва ме свестиха на другия ден, когато вече бяхме пристигнали на пристанището", разказа с ужас Духовникова.

Вторият път, в който тя била на ръба, се случил след преживяна катастрофа с мъжа си Стефан.

"Бързахме да се приберем от Варна за София, че трябваше да играя в "Дон Жуан", но изведнъж колата се обърна, а аз не бях с колан. Потроших си гръбначния стълб. Лекарите мислеха, че може да остана на количка. За щастие съм голяма късметлийка - поставиха ми титанови щифтове на мястото на смачканите прешлени и напълно се възстанових", доволна е актрисата от "Дъвка за балончета" Теди Духовникова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама