Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6931196 www.bgdnes.bg

Топкулинарката Мариела Нордел: Давам Луна на съд!

Не ме е страх, тя трябва да се притеснява от това, което казва за мен, контрира певицата

"Ще съдя Луна за уронване на престижа! Адвокатът ми в момента проверява какви са шансовете да я осъдя за уронване на престижа чрез неверни твърдения по мой адрес."

Реклама

Думите са на Мариела Нордел, топкулинарката, която участва във "ВИП брадър" заедно с фолкзвездата, но двете застанаха една срещу друга след риалити шоуто "Черешката на тортата" по Нова тв. Според Нордел изпълнителката е прехвърлила границите на доброто възпитание в предаването.

"Ако ги нямаше камерите, веднага още при първата изцепка Луна щеше да бъде помолена да напусне. Не позволявам някой да обижда моите гости. Щом е приел да ми гостува, трябва да се държи на положение", обясни Мариела. Самата тя първа се обадила на Луна след поканата към нея от предаването, за да й сподели, че ще е интересно двете пак да участват заедно.

"Не предполагах, че Луна ще се държи толкова непрофесионално и ще ръси плоски лъжи и селски обиди към колегите си", обяснява учудено Нордел.

По време на предаването певицата бе взела със себе си солети и банан и почти не докосна ястията, които Мариела беше приготвила. Тя се присъедини единствено за десерта, но не пропусна да коментира: "Опитах готови ягоди, които всеки може да купи от пазара, с течен шоколад. От вчера съм на сладко". Според Мариела през цялата вечеря Луна не спряла да се заяжда с всички и да подхвърля различни обидни коментари към останалите участници в предаването.

"Ооо, моля ви! Мариела по-скоро трябва да се притеснява от това, което тя е казала за мен, но аз не съм много запозната, защото в момента не съм в България и нито съм се чувала с нея, нито знам за думите, които е казала. Тази личност не ме интересува", обясни на свой ред и фолкзвездата Луна. Според изпълнителката на "Песен от любов" кулинарката по-скоро иска да я използва като ракетоносител, но използвайки реклама с негативни похвати.

"Едно са забавните предавания, друго е да използваш медиите недобросъвестно. Нямам комуникация с Нордел. И не ме притеснява дали тя иска да ме съди или не, защото това са безпочвени неща. Аз съм благодарна на хората, а това, че винаги ще се намери някой, който да е неудовлетворен от нещо и ще се чуди как да руши, умните хора ще разберат на какво да вярват и на какво не. Обикновено тук у нас поговорката: "Куче, което лае, не хапе", най важи", каза Луна.

Реклама

Певицата също като Нордел не смята, че в шоуто "ВИП брадър" двете са били приятелки.

"Аз нямам приятели. Съжалявам за такива объркани хора като въпросната жена, но аз нямам добро отношение към нея още от "ВИП брадър" 2017, където участвахме заедно. А това да бъде на моя страна в предаването, за да успее, е странно, защото накрая се видя кой от двете успя", обяснява още Луна.

Според нея за 25-те години публичност нейният образ винаги е бил устойчив, като на човек със здрава психика и нормално здравословно състояние. Думите на фолкзвездата бяха провокирани от вметката, която Нордел намекна в пресата, че "с трупането на опит вече лесно разпознава идиотите, завистниците, хората без обноски и възпитание, особено психарите".

"Тези думи, изречени така, говорят за личностно падение на човека, произнесъл ги, ако става въпрос за мен", каза още Луна.

Мариела Нордел също сподели, че никога не е била приятелка с Луна. Участието й в предаването "ВИП брадър" на страната на фолкзвездата било само стратегия, за да се получи шоуто.

"И в момента, в който ни приключиха ангажиментите, още в последната вечер аз престанах да комуникирам с нея", каза кулинарката в публичното пространство.

Реклама
Реклама
Реклама