Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7034614 www.bgdnes.bg

Бившата на Джизъса го сменя със Сланината

Тайната разкрита след почивка в Сен Тропе

След Благой Георгиев Куини-Алис се хваща с възлюбен на Преслава

След Благо Джизъса манекенката Куини-Алис заби Недко Сланината. Хубавицата за първи път разкри кой е мъжът до нея. След Благой Георгиев тя бе обвързана с богатия наследник Вълчо Арабаджиев. Той обгрижваше манекенката със скъпи подаръци и пътувания из цял свят, но двамата се разделиха. Куини така и не е разкривала оттогава причините за края, както и кой е новият й мъж.

Хубавицата определено си пада по мъже със странни прякори. Двамата имат и друго общо - страстта им към известни жени. Списъкът на Благо е безкраен, а Недко Петров също има с какво да се похвали. Преди Куини той имаше връзка с певицата Преслава. Примата на фолка и Недко изживяха кратка, но бурна любов. Заради връзката им на няколко пъти Недко се разминава с бой на публично място.

Другият мъж в сърцето на Преслава по това време – Бирмата, се заканва на Недко да стои далеч от нея, ако не иска неприятности. Така връзката им приключва, а младокът започва да си търси друга жена. Сланината е популярен плейбой в родната си Варна. Той носи прякора заради месарския бизнес на баща си, кара лъскаво ламборгини и бързо омайва жените. Преслава получава като подарък от него гривна за близо 10 000 лева, а Куини-Алис съвсем наскоро се върна от луксозна почивка в Сен Тропе.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама