Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7272398 www.bgdnes.bg

Тройно убийство за мръсни гащи от българка

Психясал американец плаща на наша проститутка $210 бона

Сексманиакът Грант Амато от Флорида разорява цялото си семейство, краде илачи от болница

Три трупа и ползвани гащи от тайнствената българка оставя след семеен скандал за пари сексманиакът Грант Амато. Това разкрива обвинителният акт срещу килъра от Флорида, който се прочу с убийството на родителите си и брат си на 25 януари. Причина за бруталното насилие, както съобщава "България Днес", е бурната интернет връзка на Грант със виртуална сексработничка от България. Двамата се "срещат" в сайта Camgirls.com. В него момичета с различни креватни предпочитания и интереси се отдават на клиентите си чрез уебкамера.

Реклама

Порталът функционира подобно на импулсен телефон или предплатен мобилен пакет. Коцкарите закупуват време за разговори и уебсекс, които могат да използват, когато им е кеф. За особено трудолюбивите работнички на сексуалния фронт е предвидена система от бонуси. Доволните маниаци могат да преведат бакшиш на виртуалната работничка, ако се е представила добре. Такъв е случаят с 29-годишния Амато. След като хлътва до уши в сънародничката ни, той потрошава 200 бона в зелено за нея и извършва какви ли не подвизи, за да си набави авоари. Главен източник на банкноти се оказва семейството му. Майката Маргарет (61 г.), бащата Чад (59 г.) и братът Коди (31 г.) са подложени на разнообразни форми на тормоз, за да му дават пари.

Любимият метод на Грант са кражбите. Само за три месеца разсипникът отмъква и "усвоява" 60 хиляди долара от брат си Коди и 150 хиляди от родителите си. 65 хиляди от тях са набавени с ипотека на къщата, в която живеят.

"Тези пари са дадени на жената в България", казва през сълзи гаджето на покойния брат Коди. Тя е един от първите хора, които научават за зловещото убийство на 25 януари. Минути преди това момичето е на работа рамо до рамо с любимия си. Предната вечер Коди получава обаждане от баща си Чад и хуква към дома.

"Питах го какво има. Отговори ми само "Тъпото шибано лайно!" и тръгна. Малко по-късно му написах есемес дали всичко е наред, но не получих отговор" - вайка се приятелката му пред униформените. По нейни думи покойникът Коди от доста време се е опасявал, че лудият Грант ще избие цялото си семейство. Според момичето връзката на убиеца с българката е продължила едва около три месеца. За това време той бастисва всички финансови ресурси на родата.

"Заподозреният Грант Амато е дал домашния си адрес на интернет наложницата, защото има фетиш към гащи и всякакво бельо." Карал я е да му изпраща носени бикини и сутиени" - четем още в обвинителния акт. Не се уточнява дали й е плащал специално за това удоволствие. Според източник на "България Днес" сайтове от типа на Camgirls.com защитават леките момичета, които ги използват. Много от "работничките" не посочват истинските страни, в които живеят, и очаквано използват (артистични) псевдоними. Тъй като лъскачите им превеждат пари доброволно, те не подлежат на наказателна отговорност.

Служител на ГДБОП съобщава специално за "България Днес", че има минимална вероятност самоличността на забогатялата ни сънародничка да бъде разкрита. Той уточнява, че при подобни интернет афери труженичките получават пари през системи като Paypal. Те не са част от банковата система и транзакциите чрез тях не подлежат на данъчно облагане.

Реклама

Друг любопитен детайл в историята на Грант Амато е, че има вземане-даване с психотропни лекарства. През юни той открадва илачи с рецепта на стойност две хиляди долара от болницата, в която работи. Заради издънката го изритват от работа, но не завеждат дело срещу него. Не е известно дали Гранд Амато е задигнал хапчетата за собствена употреба или с цел търговия.

Куку любовчията обича оръжията

Наред с българската онлайн проститутка оръжията са другата голяма страст на килъра Грант.

Профилът му във фейсбук изобилства от снимки с различни видове пушки и пищови. Интересът му към тях е потвърден и от Джейсън Амато - третото дете на Маргарет и Чад, както и единствен жив член на семейство Амато. Той има щастието да не живее в семейния дом и да не присъства на ужасяващата сцена. Любител на стрелбата е покойният Коди. Баткото на убиеца притежава няколко пистолета, но те са откраднати и продадени от Грант.

Реклама
Реклама
Реклама