Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7376238 www.bgdnes.bg

Нанси Карабойчева и сестра й по дупета

Пролетен сексапил от Мис България 

Такова нещо не се вижда всеки ден! Две сексапилни сестри показват уникални задни части! Ако и това не ви стига, още по-пикантното е, че става дума за Мис България Нанси Карабойчева и сестра й Виктория.

Носителката на най-престижната титла за красота у нас за 2013 г. разтуптява милиони мъжки сърца с откровено еротични снимки. На кадрите русата бомба, която стигна до полуфинали на "Мис Свят 2013", с гордост показва с какво я е надарила майката природа отзад. Със сигурност Нанси е прекарала и безброй часове във фитнес залата, за да стегне "барабанчето".

Реклама

Ако падате от Луната и не знаете последните трендове в еротичните селфита, не се учудвайте, че млада дама си снима задника. Д-то е тема номер 1 в последните години по света и у нас (за справка вижте приключенията на Моника Валериева отстрани – бел. ред.). Вниманието, което едно време се отделяше на силиконовите цици, сега е изцяло за задните части.

Първият сърцеразтуптяващ кадър на Нанси я показва по бельо, застанала до добре осветен прозорец. Отвън пролетта напира, а дупето на Нанси е в профил. Изпъква!

Втората снимка е още по-провокативна, защото виждаме задните части на миската още по-детайлно. Този път Нанси е в хотелска стая и е с боди тип "леопардова щампа". Окраската няма значение, защото платът е впит на правилното място.

За да не остане по-назад, малката, но вече пълнолетна сестра на Нанси също разбива мъжките сърца със "заден" фотос.

Виктория Карабойчева е фатална в джакузи с прекрасна гледка към провинцията и поляните - да й завиди човек! Понеже е във водата, Виктория е по бански. А той не скрива нищо...

Реклама
Реклама
Реклама