Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7394970 www.bgdnes.bg

Санчо Финци се раздели с втората си жена

Живее сам в Берлин, децата са и при двамата

Докато 85-годишният актьор Ицко Финци се наслаждава на любовта си с младата Лиза Боева и общото им момиченце Матилда, синът му - Самуел Финци, се раздели с втората си жена, научи "България Днес".

"Да, така е, но не смятам, че някой се интересува от личния ми живот. Или поне не трябва да е така", сподели един от най-успешните ни актьори в странство.

Реклама

Финци-младши и съпругата му официално нямат развод, но от месеци насам живеят разделени.

Соръл Атина Джардин, както се казва съпругата на актьора, трудно свиква с живота в студения Берлин, както и с вечните пътувания на мъжа си и в крайна сметка му показва "червен картон". Самият Финци доста дълго време се опитваше да спаси брака си. Той купи на жена си къща на Френската Ривиера, а децата посещаваха училището "Мария Монтесори" с идеята най-сетне жена му да е доволна и да закрепят отношенията си. Вечните му пътувания обаче наклонили везната на раздялата.

В момента актьорът живее сам в Берлин, а двете общи деца на двойката си поделят времето с мама и тати. Със Соръл Финци се запознава на снимачната площадка. Тя е кастинг директор на тв филми и сътрудничка във фирма за модели.

Синът на актьора също се е снимал като популярния си дядо и баща. Езра направи своя дебют като актьор на 6 години в детския филм "Пепеляшка и котаракът с чизми".

"Говоря с него на български, жена ми на френски, а немски той учи в училище", похвали го Санчо последния път, когато дойде у нас.

Първата му съпруга - Димитра Петру, си отива само на 40 години през 2005 година. Тя е до Финци в най-трудните моменти от живота му - утвърждаване на немската сцена и финансовия недоимък.

"Не обичам да говоря за личния си живот. Който каквото трябва да знае, знае. За другите не е важно", споделя Санчо Финци.

Реклама
Реклама
Реклама