Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/7728704 www.bgdnes.bg

Джорджано с прашки за глава

В моден гуру се превръща най-известният зевзек в България

"С кърпа на главата, мой!", пееше Мишо Шамара.

Пък Джорджано е на друго мнение - "С прашки на главата, твой!"

Най-обичаният зевзек в страната ражда нов хит, но този път не става дума за подлудяваща песен като "Отиваме на купон" (произнася се "копон", при това - носово). Сега Джорджано, който спечели сърцата и сълзите (от смях) на цяла България с участието си във "ВИП брадър", ще сменя попрището.

Ще става моден дизайнер! За щастие Джорджи, както може да му викаме на галено, няма да спира да пее. Но ще добави още едно умение към останалите си таланти. Джорджано загатва за бъдещия проект само със следното изречение - "Джорджано. Моден дизайнер". Мистичното послание е прикрепено към снимка, на която виждаме чифт ножици от 1977 г., както и изписването на самия бранд "Джорджано" на латиница.

Реклама

Буквите сякаш са от платина и диаманти, но всъщност си е станиол. Доста модерно и надяваме се, екологично чисто! Това не ни разкрива почти нищо за модната сфера, в която Джорджи напира да разбие. Не е ясно палта ли ще шие, панталони с дълбоко дъно ли, якички от норка ли... Но за късмет виждаме следващата снимка на Джорджано и всичко се разкрива в миг!

Явно ще се занимава с изработката на т.нар. прашки за глава. Ако имате познати, които често бъркат задните части с главата си, не пропускайте да им подарите чифт.

Шегата настрана - на черно-белия фотос се вижда, че изключително странния аксесоар, мязащ на долно бельо, може и да седи нежно. Зависи върху коя глава е поставен. "София фешън уик" никога няма да е същата!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама