Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8566139 www.bgdnes.bg

Мицов предаде Витков, мина при Слави

Хиподилецът става ко-водещ при Дългия

Светльо със стих в мрежата: Всеки си избира пътя, но няма как да върви по два!

„Дали съдбата е проклета, или сме в Шоуто на 7/8... Не пандемия - падение!“ С тези думи в интернет Светльо Витков разбуни духовете по повод участието на приятеля си Венци Мицов, станал ко-водещ при Слави Трифонов наред със сценаристите му. „Човекът с йоничката“, както се нарича музикантът в шоуто, само за ден участие набра много гледаемост.

Реклама

Той и сценаристите на Дългия разговаряха с актьора Филип Аврамов. „Всъщност всеки си избира пътя, но няма как да върви по два“, това е моят коментар за участието на Венци при Слави Трифонов. И аз бях канен няколко пъти в предаването, но отказах, предвид отношението и изказванията на Слави към „Глас Народен“ и мен. Считам, че човек трябва да има достойнство. Но пък и в крайна сметка Трифонов никога не е казал лоша дума за г-н Мицов, нали? Затова ето един куплет от нашата песен „На три морета“ – „Българийо, родино моя. Българийо, ти майко свята. За теб умирали са в боя, но днес работим на заплата!“. Това е моят коментар“, сподели още Светльо.

Малко преди това той пусна в мрежата и стихотворението си „Предател“, което съвсем скоро ще излезе и в книгата, която готви Витков. В него се казва: „Повярвах в теб, че си приятел,
но ти оказа се – предател. Аз имам хиляди познати. И вярата ми в тях се клати…Приятелю, чакам те, точно сега! Приятелко, искам със теб да умра!
Приятели, искрен съм и ме боли! Приятелство - дума, която смърди. А казват, че ние сме готин народ. Предаден бе Левски - нарочен бе поп. Потиснати свиваме потни гърди. Приятелство - Ботев в гърба го уби. Интересът... казват, клати феса. Между бузите - в отвеса. Добре говори - поетеса, но отвътре е метреса!“.
„Нямам конфликт със Светльо. Ние с него се познаваме от години, приятели сме“, лаконичен относно ситуацията от своя страна бе Венци Мицов.


Светослав Витков и Венцислав Мицов от "Хиподил" са приятели и колеги от години. Мицов бе в общинския съвет, а преди години двамата се включиха в президентските избори като кандидат за президент и вице от партията си „Глас Народен“.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама