Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8580183 www.bgdnes.bg

Нов силикон пръска деколтето на Анджелина

Плеймейтката уголеми гърдите си с 580 кубика

Колкото повече, толкова повече!

Точно тази максима на Мечо Пух следва не кой да е, а една от най-сексапилните плеймейтки у нас Анджелина Атанасова. Макар да е едва на 24 г., брюнетката може да се похвали с чисто нов чифт гърди. И не, това не е първата операция за уголемяване на бюста, на която Анджи се подлага, а поредната такава.
Досегашните 375 кубика явно не стигат на еротичния модел и тя решава да подмени имплантите си с нови. Гърдите на Анджелина вече са надути с 580 кубика силикон и деколтето й буквално прелива. Сексбомбата сама се похвали с новата си придобивка в социалната мрежа. Коронавирусът и извънредното положение попречиха на плеймейтката да направи промяната за рождения си ден през март, но веднага след вдигането на забраната за плановите операции тя насрочи нов час при хирурга.
"Исках големи и по-красиви форми", така Анджелина обяснява на феновете си решението да легне под ножа за пореден път.


Тя разкрива, че изпитва ужас от упойки и има сериозен страх от игли, но въпреки всичко се подлага отново на процедурата. Палавата моделка, която има зад гърба си няколко порноклипчета, показа снимка на съвсем прясно оперираните си гърди. Анджелина уточни, че се чувства прекрасно с новите си бомби, а самата процедура продължава не повече от 40-50 минути. От постовете й в социалните мрежи не става ясно кой и колко плаща за перфектните й форми. Едно е сигурно - Анджелина е готова за летния сезон и вече е извадила оскъдните бански.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама