Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8842324 www.bgdnes.bg

Ники Минаж си поръчала специален сутиен за снимките, с които показа, че е бременна

Рапърката Ники Минаж, която съобщи в социалните мрежи в началото на седмицата, че очаква първото си дете, си е поръчала специален бански костюм от две части за снимките, с които обяви благата вест в Инстаграм, писа в."Ню Йорк пост".

Американската певица бе снимана коленичила в профил по екстравагантно декоририран бански костюм, нежно прегърнала наедрялото си коремче. Минаж бе и с жълта перука и импозантни обувки на висок ток, предава БТА.

Реклама

Специалният бански бил поръчан на дизайнерката от Лос Анджелис Лейси Далимонте. Тя разказва, че била със семейството си в Мичиган, когато получила имейл от Акилес, стилиста на Минаж. Той й споделил, че предлага "щур проект", който трябва да бъде изпълнен за 48 часа.

Дизайнерката приела предизвикателството и в самолета, на връщане от Мичиган, скицирала дизайна на сутиена. В чест на бъдещото майчинство на Минаж горнището на банския, с който тя обяви бременността си, е обшито с дребни фигури на биберони, залъгалки и дрънкалки, кристали "Сваровски", синджири и захарни бонбони.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама