Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8968338 www.bgdnes.bg

Тото милионер продава дюнери

Спечелилият 6,5 млн. лв. върти търговия с метли, чорапи и домашни потреби

Тото милионер върти търговия с дюнери и айран на пазара в Разград, показа проверка на "България Днес".
Щастливецът Емил Йорданов, който през февруари т.г. грабна джакпота от 6 564 060 лв. в играта 6/49 на спортния тотализатор, развива своя дюнерджийница и магазин с домашни потреби до кооперативния пазар в областния град.


Въпреки че 48-годишният мъж бе първият тото милионер за 2020 година, той не е преставал и за миг с бизнеса си с дюнери. В същата сграда, в която е разположен хранителният обект, се намира и магазинът на Емил за домашни стоки.
Печелившият от тотото продава стоките сам, той се занимава и с цялостната организация по зареждане и описване на предлаганите артикули. Сред тях са метли, чорапи, кошчета за боклук, мъжки чанти тип "диагоналки", сакове, цветя, топки - на принципа на магазините по левче.

Реклама

Йорданов изгря в публичното пространство няколко седмици след като стана ясно, че има нашенец, уцелил и шестте числа в 6/49. Печелившият фиш е пуснат в тото пункта до Момина чешма, който след уцелването на джакпота се радва на още повече клиенти. Тогава в сайта на Българския спортен тотализатор се появи негова снимка с чека с умопомрачителната сума.
Повече от половин година по-късно се оказва, че тото милионерът не е променил живота си, а продължава да търгува с домашни потреби в същия си магазин до пазара в Разград. Както и да печели от продажба на дюнери, айран и други безалкохолни напитки.
Както и тогава, така и досега Йорданов продължава да не е почитател на даването на интервюта и снимките с мотива, че не обича да е център на внимание.

Синът му хвърчи със 141 км/ч в града

Три месеца след спечелването на джакпота - на 21 април, синът на Емил Йорданов натисна газта в Разград до 141 км/ч. Авери на Сюлейман Емилов записаха "геройството" на водача и го качиха във фейсбук групата "Кауза Разград".


Разпитан е администраторът на групата в социалната мрежа, установени са и пътниците в джипа, съобщиха тогава от Апелативната прокуратура във Варна и уточниха, че пътният хулиган е син на тото милионера. Така стана ясно, че зад волана е бил Сюлейман Емилов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама