Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9005918 www.bgdnes.bg

Щерката на Лили Игнатова досущ като майка си

Йоана цяло лято работи като хостеса в Лозенец - пее, танцува, гримира

Йоана - първородната дъщеря на великолепната ни шампионка по художествена гимнастика Лили Игнатова и офицера на НСБОП Росен Дойчинов, работи цяло лято на морето в Лозенец, научи "България Днес".
Това се случва в заведението на бизнесмена Димитър Тодоранов, а популярната й родителка също е чест купонджийски гост там.


Красивата девойка е бивша гимнастичка като майка си. Йоана влиза за първи път в спортната зала едва на 4-годишна възраст, когато майка й преценява, че е дошъл моментът да я запознае с олимпийския спорт за жени. Така в продължение на 10 години наследницата й тренира усърдно като индивидуална състезателка, но също така и като част от ансамбъла. На 17 г. решава да спре, въпреки мнението на Илиана Раева и треньорката Нешка Робева, че е наследила артистичността на майка си и при повече хъс е имала всички шансове да стане гимнастичка от световна величина. Йоана обаче се отказва, но продължава да развива творческите си умения - през изминалата година тя ходи на курсове по гримьорство, експериментира с външен вид и дръзки цветове. Йоана черпи вдъхновение и от пътуванията си по света. Досега тя е била три пъти за по четири месеца в САЩ на студентски бригади, като е организирала съвсем сама всичко около визитите си.


Красивото момиче все още не е сериозно обвързано, но и това предстои. Майка й Лили Игнатова от години мечтае вече да стане баба. До преди няколко месеца шампионката ни по художествена гимнастика работеше в тотото, но с днешна дата Игнатова не разкрива нищо за личния си живот. Лили има развод с мъжа си, като при нея остават децата й - Йоана и Павел. По-малкият брат на красивата Йоана се занимава с баскетбол, но и той както популярната си майка отказва всякакви интервюта.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама