Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9307287 www.bgdnes.bg

Вальо Михов забравя за побоя

Вече всичко е наред, казва футболният бос

Членът на Изпълкома на БФС Валентин Михов не иска да се връща към инцидента с него, случил се преди два месеца. Тогава един от най-уважаваните футболни хора у нас бе жестоко пребит в непосредствена близост до дома си в столичния квартал "Младост 3". Ударите са нанесени с метален лост, а нападателите са облечени с тъмни дрехи и качулки на главите.

"Вече всичко е наред", казва Михов, който иска неприятният случай да бъде забравен и повече да не се шуми около него. Футболният шеф е възстановен здравословно и отново се връща към ежедневните си задачи. Михов продължава да смята, че нападението над него е било грешка и мишената на бандитите е бил друг човек. "Сигурно са ги открили от полицията, станала е грешка", казва шефът в БФС.

Реклама

Михов се отърва от нападението с фрактура на един от пръстите, комоцио и нараняване на ухото. Той се лекува в столичната ВМА, която посещава на няколко пъти след неприятния инцидент.

"Простил съм, да са живи и здрави - казва уважаваният от всички футболни хора Михов. - Дал съм показания, не искам да преча на разследването. Продължавам да си мисля, че са ме объркали с някого, тъй като няма причина да бъда нападнат. Благодаря на екипа от лекари във ВМА, които си свършиха работата професионално и с добро отношение към мен, помогнаха ми. Обичам за хубави неща да си говорим, позитивен човек съм."

Травмите остават в миналото и Михов се надява да му предстоят само позитивни новини. Засега не е ясно какво ще е бъдещето на бившия шеф на ЦСКА във футболния съюз. През следващата година се планира конгрес на централата, който да избере нов президент. Михов няма никакви намерения да се кандидатира за поста и засега не е ясно дали ще иска да остане и в Изпълкома на БФС.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама