Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9476057 www.bgdnes.bg

Търсят новите Васил и Жоро Илиеви

Тече кастинг за типажи на мутрите от 90-те години

Пресъздават сватбата на Главния в сериала "Белези"

Новите Васил и Жоро Илиеви издирват филмови продуценти! Покойните босове на ВИС влизат в новия сериал "Белези", където ще бъде пресъздадена дори култовата сватба на Главния. Това разкриват пред "България Днес" от екипа на продукцията.

За снимки в епоха търсим масовка, хора с визия от 90-те години за пресъздаване на събитията от снимките, посочват от популярна кастинг агенция. Те прилагат фотоси от събитието на 1994 година - венчавката на Георги Илиев в любимия на ъндърграунда ресторант "Мираж".

Реклама

От публикацията в социалните мрежи не става ясно дали са избрани актьорите за главните действащи роли, или се търсят само "гостите". Сред присъствалите на истинското тържество са Филип Найденов-Фатик, Димитър Димитров-Маймуняка, Злати Златев-Златистия, Милчо Бонев - Бай Миле, Боян Петракиев-Барона, Гриша Ганчев, Николай Цветин - част от които вече не са между живите.

Потребителите веднага реагират с коментари: "Мутрите са ми тема", "Чудесни години! С голям кеф ще се предложа", "А трябва ли да са живи, за протокола питам". "Къдрите ми косата, давате ми костюм и слънчеви очила и съм готов за Васко", предлага се фен на ВИС. Не липсват кандидатури и за бащата на братя Илиеви, който умира през далечната 1976 г. Един от последователите дава безценен съвет - обявата да бъде пусната в групите на ВИС, където е пълно с хора, изпитващи носталгия по времената на борците.

Продуцентите не издават каква е връзката между босовете на ВИС и сюжета на "Белези". Драматичният сериал тръгва на 22 февруари по Би Ти Ви. Той пресъздава истории за изгаряща любов, амбиции, сложни семейни отношения, страшни и дълбоко пазени тайни и трудни житейски избори. Засяга се и темата за значението на това да бъдеш родител - как децата се отблагодаряват на родителите си и къде е мястото на личните пред общите интереси, разказват създателите. Основна линия в сюжета е историята на сестрите Надежда и Вера, в чиито роли влизат актрисите Анастасия Лютова и Вера Йорданова.

Животът на Васил и Жоро Илиеви заинтригува и режисьора Ники Илиев, който призна преди време, че пише сценарий на филм за братята от Кюстендил.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама