Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9605102 www.bgdnes.bg

Теди Хитлера брани силиконка от напористи свалячи

Не съм слагала нови гърди - казва Анна-Мария Чернева

Когато плеймейтката Анна-Мария Чернева изпълнява музикални поздрави в ефира на Фен Ти Ви, обективите на камерата се запотяват и зачервяват. През последните седмици красавицата започна да се появява с все по-напращяло деколте. Големият въпрос на всички нейни фенове беше дали е увеличила кубатурата на своя бюст.
"Не съм слагала нови гърди. Същите са като преди - срина всички надежди Анна-Мария Чернева в откровено признание пред "България Днес". - Все още не съм се преоперирала", казва силиконовата мадама.
Изкушаващият глас на сексбомбата кара зрителите да се хвърлят в ефир с предложения за запознанство и още нещо. Анна-Мария елегантно ги подминава с усмивка, но признава, че понякога се притеснява.
"Всякакви индивиди се обаждат. Някои псуват. Други правят комплименти. Трети канят на среща. Четвърти искат телефон. Пети питат дали съм обвързана - обясни как се чувства хубавицата, която преди няколко години отряза мераците за брак на Христо Сираков. - Забавно е с две думи."


За спокойствието на Чернева се грижи нейното страховито гадже. Вече четири години Анна-Мария е заедно с прочутия фен на "Левски" Теди Хитлера. Запалянкото показа своята грижовна страна през миналата година, докато плейметката беше в карантина заради коронавирус. Той помагаше с доставки на храна и стоки от първа необходимост, докато Чернева беше под ключ.
"Теди е свикнал с коментарите на хората. Все пак съм публична личност. Неизбежно е. Особено за плеймейтка. Вече не се дразня, когато някакви глупаци ми пишат - добавя Чернева. - Ако се налага, Теди се оправя с тези, които са много нахални."
Чернева блесна като актриса в сериала "София ден и нощ". Тя продължава да развива своята кариера в тази насока и дори снима нов филм.
"Става въпрос за съвременен сериал с млади хора - издаде Чернева. - Играя най-добрата приятелка на главната героиня. Тя е дъщеря на богати хора, но те претърпяват катастрофа. Остават дълго време в болница. Момичето трябва сама да изкарва парите си и става стриптийзьорка."
Актьорският талант на плеймейтката ще блесне и в нова театрална постановка, която ще има премиера на 28 април. В нея ще участва и станалата известна като пияната водеща София Джамджиева.
"Сценарият е много хубав. Трябваше да е моноспектакъл, но ще бъде двоен моноспектакъл - разказа Чернева. - Играем със София. Едната е кифла, а другата е болна. Отиват на психолог и си разказват проблемите в живота. В ролята на психотерапевт е публиката."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама