Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9643989 www.bgdnes.bg

Цесекар влюбен в акробатка

По стъпките на Пената

Смоленски е гадже с националката Тони Манасиева

Талантът на ЦСКА Мартин Смоленски е влюбен в акробатка. Юношата на "червените" е гадже с националката Антоанета Манасиева, която вече има десетки спечелени медали.

Смоленски наскоро навърши 18 години, но въпреки това с Тони са от дълго време заедно. Тя е национал по спортна акробатика и определено впечатлява с уменията си. Двамата с Мартин често тренират заедно и демонстрират перфектна форма. Влюбените не могат един без друг и не крият чувствата си.

Реклама

Смоленски е сочен за един от най-големите таланти на ЦСКА и е любимец на феновете. В последните мачове 18-годишният нападател получи шансове за изяви от треньора Бруно Акрапович като резерва и остави добри впечатления. Младокът подписа и първия си професионален договор с "червените". Смоленски тренира в школата на "Армията" още от осемгодишен и постепенно проби до първия отбор. Мартин отказва и две предложения от "Лудогорец", откъдето му предлагат в пъти по-добри условия. Негов дядо е известният български лекоатлет и треньор Любомир Запрянов, който буквално е заровил пъпа му на стадиона на ЦСКА.

Специалистите предричат бляскаво бъдеще на Смоленски, който е сред най-старателните и по време на тренировките. Той няма никакви проблеми със спазването на режима, за което повлиява и приятелката му. Антоанета също тренира в ЦСКА, но в клуба по спортна акробатика. Чаровната Тони има и други интересни занимания освен спорта. Тя е създала свой собствен канал в ютуб. В него акробатката показва как рисува, прави картички и разказва истории от ежедневието си. Във видеата често се включва и Смоленски, който помага на гаджето си да популяризира своите проекти.

Двойката футболист-акробатка не е нещо ново на "Армията". Преди повече от 50 години легендарният Димитър Пенев се жени за съпругата си Надежда, която участва в циркови представления. Нейната близначка пък се омъжва за колегата на Пенев - Борис Гаганелов. Сватбата на четиримата е обща и е истинска атракция за софиянци по онова време.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама