Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9666528 www.bgdnes.bg

Покер милионерът показа секси гадже

 

Стоян Маданжиев глези половинката си в Дубай

Знойна красавица е гадже на покер милионера Стоян Маданжиев.

Българинът, спечелил 3 904 685 долара от играта, показа половинката си. За пръв път Стоян разкри коя е жената в сърцето му. Той го направи по изключително оригинален начин. Милионерът публикува снимка от музей на илюзията в Дубай. На нея грее ослепителната му половинка, облечена с красива рокля.

Милионерът и красавицата са отседнали в един от най-луксозните комплекси в емирството. Те са в Дубай от около седмица и се наслаждават на прекрасна романтична почивка.

Реклама

Половинката на Маданжиев е сочна къдрокоса мадама. Жената до покер милионера може да се похвали със зашеметително дълъг крак, с който приковава вниманието.

Момичето не е златотърсачка, а наистина обича играча. Стоян и девойката са заедно от дълги години, още преди той да увеличи сметката си в милиони в зелено, разбра "България Днес".

Тя подкрепя постоянно Стоян и винаги е до него в трудни моменти.

В Дубай двойката не спира да се забавлява и да се разхожда свободно за разлика от България. В емирството няма толкова строги мерки, както у нас. Именно затова покер милионерът избира тази дестинация.

Маданжиев и половинката му опознаха културата на арабите. Двойката е много любопитна и иска да научи колкото се може повече неща.

Разбира се, покер милионерът и гаджето му посещават и всички забележителности на Дубай.

Стоян и половинката му са запалени пътешественици. След като триумфира и грабна чека за почти 4 милиона, Маданжиев обиколи Европа заедно със знойната красавица.

Роденият в Хасково играч влезе в историята през миналата година, след като триумфира в главното събитие на Световните покер серии. С успеха си той спечели най-голямата печалба, давана в покера - 3 904 685 долара.

Реклама
Реклама
Реклама