Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9722586 www.bgdnes.bg

Адреналинка и актриса оцеляват в пустошта

16 випове се събират за екстремно приключение 

Ваня Джаферович и Даяна Ханджиева сред участниците в "Максимъл Ревендж", Хепи Ванче отпада заради контузия 

Адреналинката от "Господари на ефира" Виктория и актрисата Даяна Ханджиева ще оцеляват в пустошта край Павел баня.

Реклама

Атлетичните и секси девойки са сред 16-те популярни лица (8 жени и 8 мъже), които ще участват в българския онлайн формат за приключения, битки и история "Максимъл Ревендж". Те ще премерят сили в 13 битки този месец - мъже срещу мъже и жени срещу жени, като точните изпитания ще се пазят в тайна до последно. Вероятно ще има силови игри, както и оцеляване при екстремни условия.

Отборите ще бъдат съставени от хора, които са станали известни с участията си в телевизионните формати "Игри на волята", "Фермата" и "Сървайвър" - Вайс, Сюзън, Джералдин и победителя от последния сезон на "Игри на волята" Милен, от "Сървайвър" това ще са Ваня и Евгения Джаферович, фитнес инструкторът Явор Зайн и половинката му - адреналинката от "Господари на ефира" Виктория Кузманова. На арената на предизвикателствата ще излязат още Красимира Цочева, Краси Джунов, Станислав Борисов, Габриела Мартинова, Йордан Белев и Даяна Ханджиева от "Фермата", като последните двама нашумяха с любовната си авантюра и роненето на сълзи в продължение на седмици.

Сред участниците трябвало да бъде и шампионката от последния сезон на "Фермата" Хепи Ванче, но тя се контузила и няма да може да се включи.

"Искам да благодаря на тези великолепни 16 мъже и жени, на които се възхищавам - риалити герои от последните 10 години на българския ефир, имащи нещо повече от физически качества в себе си, имащи почерк, идеали и каузи. Благодаря им за това, че имат онази искра от адреналин в сърцата си, благодаря им, че се впускат в играта и ще направят прецедент, какъвто никога не е имало досега, а именно да ги видим заедно и в едно състезание, обединени от каузата за силна и спортна нация", заяви Димитър Господинов-Гуспа, организатор на състезанието и участник в първия сезон на "Фермата".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама