Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9735762 www.bgdnes.bg

Жената каучук Вили Кожухарова: Още влизам в кутията, но не мога да изляза

Коляно мъчи Мис Кобрита, ще го оперира

"Още мога да вляза в кутията, но не мога да изляза от нея!" - така се пошегува световноизвестната Жена каучук Вили Кожухарова, която след две операции на тазобедрените стави отново може да влезе в кутия с размери 49x49x44 см.

Вили взе първа награда от Гилдията на вариететните артисти. Стилна и елегантна, на високи токове, въпреки болки заради скъсани връзки в коляното Кожухарова с радост прие статуетката и грамотата, връчени й от председателя на гилдията Валери Моцов. Това се случи на сцената на столичния "Вариететен театър".

Реклама

"Благодаря безкрайно за тази награда! Щастлива съм, че вариететното изкуство има своите съмишленици и хора, които го подкрепят" - каза Вили, която е номинирана и за "ИКАР" за цялостно творчество и постижения в областта на акробатиката. Тя добави шеговито: "Трябваше по-рано да я взема, вече не мога да ходя".

"Надявах се да мина без операция, но май ще се наложи, защото вече и другото започва да ме боли" - оплака се пред вестника Вили.

Да уважат наградите на гилдията на събитието присъстваха председателят на Съюза на артистите у нас Христо Мутафчиев, известният илюзионист Астор, "детето каучук" и режисьор Мая Бранкова, шоуменът Дидо Манчев и много други. На сцената своя талант демонстрира и ученикът на Кожухарова - известният каучук Tодор Кършев.

Наградата на Гилдията на вариететните артисти се дава само на трима души от вариететното изкуство. Статуетка взе и илюзионистът и менталист Йордан Янев, по-известен като "Зайн". С шоуто си младият мъж е обиколил страната, пътувал е и къде ли не по света, през 2019 е обявен за илюзионист на годината.

Статуетка и грамота за дебют получиха и невероятните момичета от "Вариететен театър" заедно с директорката на театъра Иглика Орлова. Преди церемонията по награждаването гостите успяха да се насладят на красивите и талантливи Паолина Попова, Маргарита Христова и Малинда Терзийска и техния спектакъл "Web Бурлеска". Единственият по рода си шоуспектакъл у нас, който съчетава актьорска игра и акробатика и засяга болната за времето, в което живеем тема - социалните мрежи и капаните, които крият те.

Реклама
Реклама
Реклама