Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9743636 www.bgdnes.bg

Порно клипове изстрелват родни випове

БГ Барбито скандализира с фелацио, Галена го направи още през 2008-а

Криско и плеймейтката Анджелина също с неприлични изпълнения

Секс клипове изстрелват родни прохождащи артисти и нерядко ги бетонират в образа на випове. Последната скандална история е свързана с българското Барби Андреа Иванова - 38-секунден клип с нейно участие в главната роля показва завидните й умения във фелациото.

Далеч преди притежателката на най-големите устни в света и гонеща некоронованата титла за най-голям силиконов бюст у нас да заснеме горещите кадри и сама да ги публикува в профила в еротичния сайт onlyfans, a оттам да попадне и в известен порно сайт, нейни предшественички в секс изпълненията взривиха мрежата и обществото. Разбира се, най-известният случай е на забавляващата се във ваната фолкзвезда Галена. Но не сама, естествено, а в компанията на мускулест мачо, който често изпълваше клиповете на множество чалга изпълнителки. Докато мъжагата е прав и снима къпещата се Галена, брюнетката възнаграждава юнака с френски ласки. И до днес клипчето циркулира в порно сайтовете и се радва на интерес така, както и преди 13 години.

Реклама

Друга ярка звезда на музикалния небосклон - Криско, също изгря в неприлично видео. Още като млад изпълнителят на "Красиви лъжи", която пее не с кого а де, а с... Галена, снима сам красива чернокоса девойка, която, приклекнала пред ухиления младеж на шарен килим, го ощастливява.

Плеймейтката Анджелина Атанасова съвсем отвява секс конкуренцията. Чернокосата фурия изпълни еротичните фантазии на немалко младежи, след като в нета изтече секс клип с нея, в който мускулест модел прави с нея това, което много жени искат да усетят от партньора. Или поне със същата страст.

Не по-назад остава и танцьорката Яна от "Господари на ефира", която си спечели прозвището "порно адреналинката". Видеото й напомня като стилистика екранния дебют на Парис Хилтън, но според родните порно критици, изявили се в коментарите под клипа в интернет, нашето момиче е по-добро. По-късно стана ясно, че секс сцените са пуснати в нета от бившия на Яна, за да я засрами.

Случаят с позабравеното порно на топ моделката Галя Литова така и не се изясни напълно. През 2006 г. се завъртя клипче в нета с оргия, озвучена на български, където главната участничка подозрително прилича на нея. Появиха се слухове, че въпросната девойка била сервитьорка от Стара Загора. Клипчето е с изключително горещи сцени, а след него Галя се обръсна гола глава и напусна страната, отнасяйки тайната със себе си.

Смуглата певица Алекс Димитрова от музикалното дуо Алекс и Влади също лъсна с фелацио в интернет. Но си призна пред "България Днес", че не прави нищо по-различно от всички останали. Още тогава певицата обяви, че бивше гадже е пуснало видеото и иска да петни името й.

Реклама
Реклама
Реклама