Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9746847 www.bgdnes.bg

Чалгарка хвана питона на Малкия Индиана Джоунс

Построиха джунгла за фолкклип 

Ивета без страх гушка и крокодил 

Дългия питон на Малкия Индиана Джоунс грабна фолкаджийка!

Изпълнителката Ивета в продължение на часове мята влечугото на врата си, за да заснеме новия си видеоклип. Любопитното е, че животното пристига заедно с дресьора си Мартин Алексиев, наричан Малкия Индиана Джоунс, който преди две години изгря в шоуто "България търси талант". 16-годишният ученик от Софийската професионална гимназия по туризъм всеки ден е в контакт с йероглифов питон, мрежести питони по 4-5 метра, боа удушвач, скорпиони и тарантули.

За снимките на клипа той отстъпва не само змията, но и крокодил, който Ивета гушка пред камерата. Снимките продължават почти цял ден, но Малкия Индиана Джоунс е неотлъчно до фолкаджийката, за да не стане някой сакатлък. Специално за видеото в центъра на София е изградена мини амазонска джунгла и там животни и хора позират пред камерите.

Реклама

"Актьорските задачи бяха изпълнени с много адреналин, но мисля, че се справих. Заради пандемията се забавихме с премиерата на клипа, но се радвам, че изпипахме всеки детайл", споделя Ивета, която малко е била притеснена от питона и крокодила, но скоро свикнала с присъствието им.

"Това е песен за всички наранявани по един или друг начин момичета и жени. Вече много от тях ми писаха, че са преживели това, за което пея. Ако някой не се е припознал, съответно все още нищо не е изживял. Питаха ме и какво символизира тронът от мъже, върху който седя - това са мъжете в миналото и неслучайно са в краката ми", добави певицата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама