Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9766390 www.bgdnes.bg

Бойко залага на спортни дрехи, Слави на черни кожи

Две полюсни визии подкрепят премиера в оставка и неговия опонент 

Дрехите на лидерите на ГЕРБ и ИТН са маркови и се намират трудно 

Слави Трифонов и Бойко Борисов са две диаметрално противоположни личности освен в политиките си, а и в модните си предпочитания!

Месец след като и Трифонов влезе официално в политиката, двамата не си приличат ни най малко във визията и начина си на обличане.

Реклама

Когато не е на официални събития, Борисов залага основно на спортния начин на обличане, коментират модни експерти. Премиерът в оставка често може да бъде видян с анцуг, суичър и дори спортни шорти. Много често слага под сакото си и пуловер, вместо официалната риза. През лятото обичаше да обикаля с джипката по тениска с якичка и дънки.

За постъпването си в болница, а и за изписването си премиерът в оставка също заложи на подобни удобни дрехи. Пуловерът, с който Борисов постъпи за операция на менискуса, бе от луксозна британска модна къща. Дни по-късно, опериран и в добро здраве, той напусна лечебното заведение в яркожълт суичър от марка за устойчива мода, от рециклиран и преработен памук, като производството на дрехата е спестило 10 км вредни емисии. Наблюдателни източници забелязват, че същия слънчев пуловер Борисов носи и по коледните празници, когато сподели снимка с внуците си Бойко и Иван.

С напълно различна визия се изявява Трифонов. Дългия от години е фен на немския дизайнер Филип Плейн, който дори гостува на шоумена. Оттогава Трифонов е близък с модния гуру, известен с черните си кожени облекла, които водещият си поръчва ексклузивно.

Свикнали да го виждаме основно с костюми всяка вечер, извън екрана Слави е облечен семпло и основно в черно. Като допълнение към изчистените му облекла Трифонов залага на свръхскъпите кожени изделия на Филип Плейн, а в гардероба му намират място няколко кожени якета в различни цветове на марката. От тях са произведени само 88 бройки, като всяко от тях е номерирано. Лимитираните версии дори не присъстват в сайтовете за продажба и са доста скъпи.

По концерти и други публични изяви Дългия редовно се облича в кожи и черни тениски, като подобен моден стил поддържат и повечето от сценаристите му.

Реклама

Независимо че влезе в политиката, Трифонов не изневерява на бунтарската си визия. В първото си и единствено интервю от дома му, след като стана депутат, Слави разказа за перипетиите, през които преминава заради коронавируса, и обясни защо няма да се яви в парламента, а именно за да укрепне здравословно.

Въпреки това зорките наблюдатели отбелязват, че дори в домашна обстановка и с патерици от дивана, Слави отново залага на мек черен суичър, с малко черепче върху него.

От години родните депутати сразяват с модни решения, които много често се оказват много скъпи и твърде луксозни, което според думи на модния анализатор проф. Любомир Стойков не допада на българите, които твърдо не одобряват демонстрирането на лукс и заможност от страна на политиците.

По думите му един политик не би трябвало да бъде прекалено скъпо облечен.

"След като си политик, трябва да внимаваш да не унижиш хората с прекалено скъпите си аксесоари", заявява преди време проф. Стойков.

Той оценява стила на кандидат-депутатите като по-стилен от техни предишни представители.

"Долче и Габана" е любима марка на редица министърки 

Несъмнено най стилната дама в политиката ще се окаже вицепремиерът в оставка Екатерина Захариева. Блондинката е облечена с маркови дрехи от глава до пети.

Слънчевите й очила са от прочутата италианска къща "Долче и Габана". Друг фен на италианската марка е Николина Ангелкова, която се появи на извънредно заседание в парламента в копринена риза с флорални мотиви. Моделът е от колекция пролет/лято 2019 на фешън дуото Доменико Долче и Стефано Габана и е изчерпан във всички онлайн магазини.

Почитател на марковите чанти се оказа друг кадър на ГЕРБ, а именно Лиляна Павлова, чиито аксесоари са подбрани от най-големите френски модни къщи.

С чанта на ултраскъпа марка блесна и новият председател на правната комисия Радостин Василев в първия пленарен ден на 4 април.

Реклама
Реклама
Реклама