Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9834888 www.bgdnes.bg

Звезди играят участници в "Биг брадър"

Щерката на Кака Лара става изкусителката Зара

Владо Зомбори влиза в кожата на Здравко, а жената на Иван Лечев ще е Анелия

"Уча се да усвоявам реплики с бургаски диалект, както и различен жаргон, с който моят образ си служи. Забавлявам се много."

Реклама

Това споделя актьорът Владимир Зомбори, който влиза в кожата на гларуса Здравко от Приморско, първият голям победител от риалитито "Биг брадър".

Само след дни шоуто се завръща, но засега не на екрана, а на сцената в Малък градски театър "Зад канала" чрез спектакъла "Очите на милиони". Всички герои от първия сезон на риалитито ще оживеят, за да ни потопят в атмосфера, изпълнена с клюки, интриги и шокиращи обрати, които завладяват медийното и не само пространство.

Автор на атрактивната постановка е Неда Соколовска, която вече има един хит в трупата на Бина Харалампиева, пак по факти от живота - "Попфолк хроники - Бели птици и куршуми", в годините на мутрите.

"Сега ме вълнуват страстите човешки в този телевизионен феномен. Помня, че тогава имаше изключителна гледаемост през 2004 г., нямаше човек, който да не гледа "Биг Брадър", смее се Неда. В постановката Христо Пъдев е скандалният и буен Найден, който в къщата върти любов със Зара, в чиито обувки влиза щерката на Кака Лара - Бернарда Береану. Симеон Бончев ще е Светлин Шевров, познат на хората като Гроши - авер и съмишленик на Найден в напиванията. Жени Александрова - съпругата на Иван Лечев, пък влиза в образа на Анелия, която твърди, че има дете от режисьора и актьор Ники Илиев.

"Очаквам да предизвикаме интереса на хората, предвид факта, че това шоу доскоро продължи да съществува. Не е забравено", споделя още Неда, която има опит в риалити форматите. Соколовска бе сред най-интересните участници в последното "Мастър шеф" по Би Ти Ви и е в топ 10 на най-добрите готвачи у нас. "Участието ми в шоуто бе много запомнящо за мен, тъй като, докато бях зад печката преди поредната номинация, разбрах, че чакам дете", смее се режисьорката.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама