Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9891994 www.bgdnes.bg

Калин Тодоров, син на бившия премиер Станко Тодоров: САЩ ще обявят, че има извънземни

До три месеца ще дойде разкритието, Русия също ще го потвърди

"До три месеца, мога да кажа с 95% сигурност, че американците ще кажат, че извънземните вече са тук. Да твърдя това ми дава основание фактът, че бившият президент на САЩ Барак Обама имаше изявление преди две-три седмици, в което обясни, че се страхували досега да излязат с доказателства за извънземен разум на Земята, тъй като това може да доведе до психотравми на голяма част от човечеството, цитирам по памет."

Това сподели пред "България Днес" журналистът Калин Тодоров, син на бившия премиер Станко Тодоров. Само преди два месеца стана ясно, че той заедно със сина на друго соцвеличие - Гриша Филипов – Лъчезар, имат идея да напишат книга за съществуването на НЛО.

Реклама

"Идеята беше моя. Аз ще напиша литературната обработка, а Лъчезар Филипов ще ми разказва. Темата е вълнуваща, тъй като знаете, Лъчо ходи на всички симпозиуми на уфолозите и много си споделяме след това. Той ми разказа, че на една от тези срещи се запознал с внучката на Дуайт Айзенхауер - една възрастна, към 80-годишна жена. Тя споделила на всеослушание, че дядо й е казал под клетва, че се е срещал с извънземни и че целият технологичен бум, който скоро ще се случи, се дължи на тях (става дума за началото на ксерокса, интернет и т.н.) След този разговор това наистина се случва", разказа Тодоров и допълва: "В момента, в който САЩ оповестят присъствието на извънземни, и Русия ще се присъедини, защото и те имат много доказателства за извънземен разум на нашата планета. И знаете ли, може би след тези разкрития хората няма да смятат, че тези, които говорят за подобен род срещи, са луди. Съвсем не са луди тези хора, които вярват в НЛО", категоричен е Тодоров.

Самият той в момента продължава да пише книгата си "Зад завесата на завесите" и следи с интерес случващото се у нас.

"Любопитна ми е работата в момента на американците в България. Ако има някой, който да изчисти корупцията, това са те, защото ние, българите, доказахме, че сами не можем да се справим с нея и че тя е залегнала дълбоко в този модел, в който живеем. И това ще се случи, тъй като на партията на президента Байдън много са й интересни Балканите.

За разлика от хората на Тръмп, на които интересен им е Далечният изток. И поради този факт демократите смятат чрез този закон Магнитски да изгонят Русия от Балканите, за да могат да направят нормални правителства, на които да могат да разчитат. Затова искат да няма корупция у нас. И това е нашият шанс това да се случи - именно тяхното присъствие тук", смята Тодоров.

Колкото до новите партии, които се нароиха, журналистът е категоричен: "Ще изчезнат "Изправи се, мутри вън", както и партията на Слави Трифонов - "Има такъв народ", защото те по своята същност са си антипартии, партии на протеста. И когато няма срещу кого да застанат, те се обезсмислят, защото нямат реални платформи. И като изчезнат, на тяхно място ще се появят нормални лява, дясна и центристка партия. Защото в момента и БСП не е съвсем лява алтернатива. Затова се появи Жан Виденов. Познавам го добре и смятам, че направи грешка, като се върна в политиката. Той е преизпълнен с добри намерения, но като нищо ще стане жертва на чужди интереси", смята писателят.

Реклама

Калин Тодоров е на мнение и че пропастта между бедните и богатите тепърва ще се задълбочава още повече, а след година-две ни чака световна хиперинфлация.

"Едно време баща ми взимаше 10 пъти повече от най-ниската заплата по времето на соца. Тогава средната заплата бе 200 лева, той взимаше 2000. Сега, ако гледаме Васил Божков с колко много разполага - около 2 млрд. лева, и сравним с обикновения българин със заплата 2000 лева, колко е голяма пропастта според вас? Огромна! Освен това по време на пандемията в САЩ толкова пари се напечатаха без покритие, че няма как до няколко години да не влезем в хиперинфлация. Кой ще връща тези пари и от ЕС, и въобще за борба с коронавируса, ние, разбира се", пита и си отговаря Калин Тодоров.

Според него освен с хиперинфлация с фалирането на още фирми ще е трудно на хората изобщо да оцелеят.

"И колкото и да не вярваме на духовните учители или прорицатели, това време идва. Материалното няма да е толкова важно, духовността ще крепи хората и това да си помагат. Изобщо в много интересни времена живеем, не знам това проклятие ли е или радост", завършва Калин Тодоров.

Журналистът е завършил право в СУ, разработвал е темите за покушението над писателя Георги Марков, срещу папа Йоан-Павел Втори, падането на Берлинската стена и нежната революция в България и Румъния.

Реклама
Реклама
Реклама