Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/9984592 www.bgdnes.bg

Меган Фокс на сухо в България

Актрисата се жалва във вечерно шоу

Гаджето й губи паспорта си, чака го шест седмици да си извади нов

Обърканият живот на Меган Фокс продължава да се дозаплита.

Актрисата сподели във "Вечерното шоу на Джими Кимъл", че седмиците, в които снима в България, са трудни за нея и за половинката й, рапъра Машин Гън Кели. Оказва се, че на Меган й се налага да стои на сухо по време на снимачния процес у нас на филма си "До смърт" миналата година. Планът не бил такъв. По време на шестте седмици, в които е в родината ни, гаджето на Фокс трябвало да кацне у нас, за да са заедно. В откровения си разговор актрисата призна, че връзката им тогава е все още е била съвсем прясна и рапърът се тревожел за дългото си отсъствие от леглото на Фокс.

"Той наистина се страхуваше, че ако ме няма за шест седмици, може да не се върна при него", обясни Меган във вечерното шоу.

Реклама

"Кели загуби паспорта си, докато кара мотоциклет по магистралата. Носи едни безумни панталони и паспортът е изпаднал. Всичко това се случи по време на COVID ограниченията. Така че Кели не можа да получи нов паспорт. Наложи му се да премине през много препятствия и накрая успя да дойде при мен в България три дни преди да се прибера", разказа Меган за перипетиите, през които преминават тя и гаджето й, докато снима в България.

Двойката изглежда подготвена за подобни ситуации на дълги раздели. Още в началото на връзката им Меган прави огромен жест към любимия - дава му няколко капки от кръвта си. Кели, чието истинско име е Колсън Бейкър, разкри, че носи флакон с кръвта на Фокс на огърлицата си, за да не се отделя от нея, когато тя излезе извън страната за снимки.

"Връзката ни беше съвсем нова. Нямах и паспорт. И така, тя излиташе за България, и аз някак се побърках. Казвах й, че тя тръгва, а аз дори не мога да отида да я видя. Някои хора дават например кърпичка на партньора си или каквото и да било. Тя ми даде своето ДНК", разказва неотдавна в интервю Кели.

За щастие, всичко завършва щастливо. Актрисата се събира с приятеля си и след края на снимките в България двамата се прибират у дома, където наваксват пропуснатото в София.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама