Реклама
https://www.bgdnes.bg/evro%202024/article/18239637 www.bgdnes.bg

Гаджето на Нагелсман си строши носа

*С травма като на Мбапе

*Лена Вурценбергер пострадала при конна езда, въпреки това е на трибуните

Килиан Мбапе не е единственият със счупен нос на стадионите по време на Евро 2024 в Германия. Оказва се, че със същата травма е и гаджето на селекционера на Бундестима Юлиан Нагелсман (36). Фотографите изловиха чаровната Лена Вурценбергер (32) с рана в горната част на обонятелния орган.

След победата с 2:0 срещу Унгария треньорът отиде до трибуните, за да разцелува любимата си. Тя бе облечена с новия розов екип на Германия и изрисувани бузи в цветовете на националния флаг. 

Реклама

Вестник "Билд" разкрива, че Лена е имала болезнено преживяване в дните преди старта на европейското. Тя е претърпяла инцидент по време на конна езда и е счупила носа си. Все пак тя не пропуска мач и изгледа наживо и победата с 5:1 над Шотландия. Хубавицата посещава и тренировките на Бундестима, а в четвъртък бе на специалния семеен ден в отбора.

Юлиан и Лена се интересуват от конен спорт. Говори се, че заедно притежават коне за милиони. Дори участват в турнири. Нагелсман има страст към разнообразни спортове. Той е страстен маниак на тема планинско колоездене. 

Лена Вурценбергер доби популярност преди две години. Спортната журналистка е жената, заради която германският селекционер, тогава все още треньор на "Байерн" (Мюнхен), се разведе със съпругата си Верена. 36-годишният специалист и половинката му бяха заедно в продължение на 15 години и имат две деца Ц момче и момиче. Нагелсман дори напусна семейното жилище, за да се отдаде на любовта си с Лена.

Четете още

Нагелсман надъхва резервите

Нагелсман надъхва резервите

В Германия луднаха по розовия бундестим

В Германия луднаха по розовия бундестим

Реклама
Реклама