Реклама
https://www.bgdnes.bg/evro%202024/article/18275870 www.bgdnes.bg

Водещата Мустакова скочи на хейтърите: Футболът отдавна не е мъжки свят

Телевизионната водеща от "Нова" Лилия Мустакова скочи на хейтърите, които се съмняват във футболните и познания. Мустакова гостува в стидията на Евро 2024, където анализира част от мачовете на турнира.

"Пак някакви мъже са мрънкали в социалните мрежи, че има жени, които коментират мачове във футболни студиа - пише Мустакова. - Мъже, които смятат явно, че знанията за футбола се крият единствено в Y хромозома или в долната глава, не знам.

Реклама

Момчета, футболът отдавна не е "мъжки свят" и все повече и повече жени ще се появяват в студиата, за да ви "покваряват" мъжката светиня. Футболът е за всички, независимо дали на терена играят мъже или жени. За всички!

И поздравявам всяка жена, която не се поддава на глупавите забележки и смее да изкаже мнение. А за тези, които страдат от сексизъм и имат проблем - ами, тъпо ми е за вас, ама вие сте на диваните вкъщи, а жените - в студиата.

(На нападките лично към мен - няма да отговарям. И съм го учила, и съм го работила, и ми е хоби. Тъй че вашето мнение меко казано слабо ме вълнува. И да, подкрепям Англия. Това, че съм критична, не значи, че съм лицемерна.)"

Четете още

Банда Банда тъжи за директор в ЦСКА

Банда Банда тъжи за директор в ЦСКА

Подкаст: Защо Лилия Мустакова не стана лекар и защо вместо новини коментира футбол

Подкаст: Защо Лилия Мустакова не стана лекар и защо вместо новини коментира футбол

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама