Реклама
https://www.bgdnes.bg/evro%202024/article/18330501 www.bgdnes.bg

Секспауза за "Трите лъва" в Германия: Десант от съпруги с 6 самолета

Англичаните наваксват с любимите жени в Ерфурт

Истинска флотилия от шест частни самолета докара до германския град Ерфурт част от английските футболни съпруги, за да могат да се видят с любимите си на "частна аудиенция", както и да присъстват на мача срещу Швейцария в събота.

"Трите лъва" все още са на Евро 2024 след изстрадания обрат срещу Словакия. Англия изглеждаше готова да отпадне на осминафиналите преди изравнителния удар на Джуд Белингам в 95-ата минута отгоре. След това Хари Кейн отбеляза победния гол в началото на продълженията.

Реклама

Сега селекционерът Гарет Саутгейт им даде шанс да наваксат със своите близки преди съботния четвъртфинал. Партньорката на Иван Тони - Кейти Био, беше една от съпругите, която беше заснета да слиза от частен самолет на летище Ерфурт. Нападателят изигра ключова роля за победата над Словакия, като асистира за гола на Хари Кейн с брилянтен пас с глава.

Звездата от "Островът на любовта" Дани Дайър също беше заснета да слиза от самолет, докато носеше една от дъщерите си близначки. Партньорът й Джаръд Боуен има само една епизодична поява на турнира досега, но също ще разпуска. Дани беше в същия самолет като Кейти заедно с партньорката на Арън Рамсдейл - Джорджина Ъруин, Уег Лорън Фрайър на Деклан Райс и съпругата на Дийн Хендерсън.

Съпругата на Джордан Пикфорд - Меган, пристигна със собствения си частен самолет.

Вратарят предизвика безпокойство у феновете на Англия преди победата над Словакия, след като изглеждаше, че нарани ръката си на загрявката. Флотът от реактивни самолети също прелетя с приятелката на Конър Галахър - Ейне Мей Кенеди, и партньорката на Люк Шоу Ануска Сантос и Ели Алдерсън на Оли Уоткинс.

Четете още

Комарджия със спасителна асистенция за Англия

Комарджия със спасителна асистенция за Англия

Жената на Мюлер лети с частен самолет заради Евро 2024

Жената на Мюлер лети с частен самолет заради Евро 2024

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама