Реклама
https://www.bgdnes.bg/evro%202024/article/18407798 www.bgdnes.bg

Англичаните превзеха Берлин преди финала (снимки и видео)

Повече от 24 часа преди финала на Евро 2024 между  Англия и Испания феновете на "трите лъва" превзеха Берлин, видя "България днес". 

Из улиците на германската столица могат да се видят хиляди, облечени с фланелки на Джуд Белингам, Хари Кейн и компания. Най-притегателно място за англичаните се оказаха заведенията около Шпрее. Най-много бяха пред два пъба. Знамената им са опънати на парапетите на мостовете, а песните им ехтят надалеч. Бирата се лее без спирка.

Реклама

При минаването на няколко испански фена имаше само размяна на закачки. По-пиперливи станаха нещата при задаването на 4-5 човека с фланелки на германския национален отбор. Англичаните започнаха да ги пращат у дома и да им се подиграват. 

На метри от една от възловите гари в града на "Фридрищрасе" също има група фенове на "трите лъва". Тук покрай бирите през няколко минути се пее "Бог да пази краля". Гражданите на Берлин и туристите не спират да снимат. 

Очаква се утре в германската столица да има хиляди англичани без билети. Заради това охраната около стадиона и фен зоната е сериозно подсилена. 

Четете още

Пикфорд си сменя фамилията заради подигравки

Пикфорд си сменя фамилията заради подигравки

Преди финала на Евро 2024: Стилиян Петров загрява с голф

Преди финала на Евро 2024: Стилиян Петров загрява с голф

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама