Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14270011 www.bgdnes.bg

Възлови реванши в европейските турнири advertorial icon

Трите европейски клубни турнира по футбол предлагат изключително любопитни срещи реванши тази седмица

Програмата в Шампионската лига, Лига Европа и Лига на конференциите може да откриете в платформата efbet.com.

Двата основни нападателя на "Байерн" (Мюнхен) ще бъдат на линия за тежкия реванш с "Манчестър Сити" от Шампионската лига. Садио Мане и Ерик Максим Чупо-Мотинг са в групата и вероятно ще вземат участие в опит да стопят пасива от 0:3 след първия мач.

Според efbet английският шампион отново е фаворит дори на германска земя с коефициент за победа 2.55*. За успех на "Байерн" ставката е 2.80*, а равенството е оценено на 4.00*.

Мане бе отстранен от състава, след като удари съотборника си Лерой Сане в съблекалнята след загубата от "гражданите" на "Етихад". В крайна сметка обаче сенегалецът е бил реабилитиран от треньора Томас Тухел.

"Садио ще бъде в състава за двубоя в сряда. Видяхме реакция от негова страна. Всичко приключи, той се извини за действията си. Отношенията между двамата вече не са проблем. Мане тренира с нас през седмицата", заяви Тухел. Нападателят бе глобен, но довечера вероятно ще излезе като титуляр.

Друга важна фигура в атаката на баварския колос също се завръща. Това е Ерик Максим Чупо-Мотинг. 34-годишният германец от камерунски произход се превърна в ключова фигура след продажбата на Роберт Левандовски. Той пропусна първия мач срещу "Сити" заради проблеми с коляното, но вече е възстановен. Чупо-Мотинг има 10 гола за "Байерн" през сезона.

Коефициентът на Мане за голмайстор по всяко време е 3.65*, а за Чупо-Мотинг - 3.10*. Фаворит за голмайстор на терена е головата машина на "Манчестър Сити" Ерлинг Холанд с 1.92*.

В другата среща от Шампионската лига в сряда вечер "Интер" приема "Бенфика" като фаворит с 2.25*, знак Х е 3.60*, а 2 - 3.55*. Нашествие от 6 хиляди португалски фенове се очаква в Италия. Огромен брой привърженици на "Бенфика" ще подкрепят любимците си в гостуването на "Интер". Италианският тим има аванс от 2:0 след първия мач. Заради очаквани ексцесии по улиците властите в Милано решиха да забранят продажбата на алкохол в големи части на града.

Най-голям интерес в Лига Европа предизвиква реваншът между "Севиля" и "Манчестър Юнайтед". Срещата в Англия завърши 2:2, като "червените дяволи" поведоха с две попадения, но след това си вкараха два автогола. Сега те отново имат леко предимство с коефициент за победа 2.10*. Успех за домакините от "Севиля" идва със ставка 3.70*. Равенството се котира на 3.70*.

Защитникът на "Манчестър Юнайтед" Лисандро Мартинес претърпя успешна операция. Той счупи метатарсална костица на десния крак в първия мач срещу "Севиля". Аржентинецът със сигурност пропуска мачовете до края на сезона. Възстановяването му ще трае около 8 седмици. Лазаретът на "червените дяволи" е пълен преди реванша в Испания. Голмайсторът Маркъс Рашфорд е аут заради мускулен проблем. С контузия е и защитникът Рафаел Варан.

Английският "Уест Хям" измъкна 2:2 от лидера във Висшата лига "Арсенал" в неделя, а сега ще има тежко изпитание и в Лигата на конференциите. "Чуковете" са считани като едни от фаворитите за спечелване на турнира. Те стигнаха до 1:1 в първата среща с "Гент" в Белгия. Сега "Уест Хям" е домакин пред своите фенове в Лондон и логично е фаворит с коефициент за победа 1.70*. Равенство и в реванша е оценено с 4.00*, а успех за гостите от "Гент" - 5.40*.

 *Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.

 Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в секция "Разумно залагане" на efbet.com и в сайта на НАП.

Реклама
Реклама
Реклама