Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14416686 www.bgdnes.bg

Време е за полуфинали в Шампионска лига advertorial icon

Тази седмица ще се изиграят първите полуфинали в турнира на богатите - Шампионска лига. Във вторник един срещу друг се изправят "Реал" (Мадрид) и "Манчестър Сити", а в сряда е дербито на Милано "Милан" и "Интер". Залози на живо можете да направите в платформата efbet.com.

Любопитно е, че настоящият носител на трофея "Реал" не е фаворит, макар че е домакин на стадион "Сантяго Бернабеу" в първата среща. За победа на "кралския" клуб е определен коефициент от 3.25*, докато за "Манчестър Сити" той е 2.30*. Равенството тази вечер е оценено на 3.85*.

Полузащитникът на "Манчестър Сити" Бернардо Силва е оптимист в навечерието на първия полуфинал с "Реал" в Мадрид. "Защо трябва да се страхуваме от тях. Ако този "Реал" не разполагаше с Модрич, Кроос, Винисиус или Бензема, той нямаше да спечели нищо. Би било глупаво, ако проявим неуважение към тях, знаейки какво се случи миналия сезон. Сега ще се опитаме да направим нещата по различен начин. Имаме шансове още за титлата в Англия и сме на финал за ФА Къп, но няма да излъжа, като кажа, че най-голямата цел в главите на всички ни е да вдигнем трофея от ШЛ. Просто това е купата, която ни липсва", обяви Силва.

Бернардо Силва да стане голмайстор по всяко време в двубоя се котира с коефициент 6.80*. По този показател фаворит е Ерлинг Холанд с 1.93*, следван от Карим Бензема (2.75*) и Хулиан Алварес (3.10*). В двубоя да има над 2.5 гола се котира с коефициент 1.79*, а под 2.5 гола - 2.15*.

Легендата на "Манчестър Юнайтед" Уейн Рууни направи любопитна прогноза за предстоящия полуфинал в Шампионската лига между "Реал" (Мадрид) и "Манчестър Сити".

 "Отборът на "Манчестър Сити" не само ще победи "Реал", но и ще го смаже. Те са на друго ниво. Никога не можеш да изключиш отбор с опита и историята на "Реал", но не бих заложил на тях. От началото на сезона чувствах, че това ще е кампанията, в която Пеп Гуардиола най-накрая ще покори Европа с "Манчестър Сити". Футболът, който отборът му играе през последните месеци, само затвърди тази теза", споделя бившият голмайстор пред "Таймс".

"През миналия сезон на "Бернабеу" отборът изпадна в паника за пет минути и загуби. С Холанд това нямаше да се случи. Той е страхотен състезател, който обича единоборствата. С неговата скорост, сила и движение в наказателното поле, не мисля, че някой централен защитник ще може да го спре", добавя бившият английски национал.

В сряда пък ще станем свидетели на градско дерби в другия полуфинал. За успех на символичния домакин "Милан" efbet дава коефициент от 3.15*, а за "Интер" - 2.60*. Равенството е оценено на 3.30*.

Притеснените фенове на "Милан" бяха успокоени от Рафаел Леао относно евентуалното му участие в първия сблъсък. Нападателят на "червено-черните" получи травма в изминалия двубой срещу "Лацио", заради което бе под въпрос. Днес той тренира индивидуално и все още не се знае на 100% дали ще бъде на линия за дербито.

"Не се притеснявайте за контузията ми, скоро ще се завърна", коментира Леао. "Получавам необходимото лечение и спах цял ден. Искам да играя и да постигна целите си", добави португалецът. За "Милан" това ще е първи полуфинал в най-популярния турнир от 16 години насам.4.20* е коефициентът на efbet Рафаел Леао да се разпише по всяко време в двубоя, а 9.40* да се превърне в първи голмайстор в полуфинала на Шампионската лига. Най-вероятният голмайстор по всяко време е нападателят на "Интер" Лаутаро Мартинес - 3.15*, следван от своя съотборник Ромелу Лукаку – 3.50*.

*Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.

Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в секция "Разумно залагане" на efbet.com и в сайта на НАП.

Реклама
Реклама
Реклама