Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14672255 www.bgdnes.bg

"Левски" избира от трима за треньор

Ръководството на "Левски" все още не е взело окончателно решение за нов треньор. "Сините" шефове избират от три основни опции кой да води отбора през следващия сезон.

Единият от тях е Саво Милошевич. Сърбинът вече беше в България и се разбра за своите условия. Вторият вариант е испанецът Хуан Карлос Карседо, който за последно води "Сарагоса". В момента е свободен.

Реклама

В последните дни изникна и трети вариант. Става дума за български специалист. Според слухове това е Илия Груев, който е наблюдавал последните три мача на "Левски". В момента бившият национал е свободен, след като последните години работи в Германия. Но не е изключено да има и изненада. В последните дни се появиха информации за евентуално завръщане на Станимир Стоилов начело на тима. Това изглежда трудно постижимо с оглед условията на Мъри. Бившият треньор иска промяна на почти цялото ръководство.

Има я и вероятността "Левски" да бъде воден от Елин Топузаков и през новия сезон. Бившият капитан изпълни поставената му задача да класира отбора за Лигата на конференциите. Доскоро се смяташе, че ще му бъде предложено или да е помощник-треньор, или шеф на школата.

"Аз съм рожба на "Левски", който ме е създал, и съм длъжен да се отзова по всяко едно време. Целта беше да се свърши работа. Нека ръководството реши и прецени. В следващите дни ще има разговори и ще се разбере какво предстои оттук нататък", заяви Топчо след победата над "Арда" с 2:0 в баража за Лигата на конференциите.

Младият вратар на "сините" Пламен Андреев подобри рекорда за най-много мачове без допуснат гол във вратата в рамките на едно първенство. Той записа 22 "сухи" мрежи. С това задмина легендата на клуба Димитър Иванков. Бившият страж на "Левски" има 21 мача без гол в сезон 1998/1999.

Четете още

Мъри: С Наско сме в перфектни отношения

Мъри: С Наско сме в перфектни отношения

"Левски" отново обявява загуби

"Левски" отново обявява загуби

"Левски" търси треньор в Испания

"Левски" търси треньор в Испания

Хубчев и Груев станаха дядовци

Хубчев и Груев станаха дядовци

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама