Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14723425 www.bgdnes.bg

Кръстаич пуска двама "сини" в центъра

Филип Кръстев и Андриан Краев гласени за титуляри срещу Сърбия

Националният селекционер Младен Кръстаич ще направи промени в състава за мача срещу Сърбия тази вечер в търсене на добър резултат срещу отбора на Драган Стойкович.

Нашите не успяха да победят като гости Литва и завършиха само 1:1, въпреки, че през по-голямата част от мача играха с човек повече след червения картон на Лисицкас в 17-ата минута. Оценките за работата на Кръстаич след тази среща не са ласкави. Преобладава мнението, че победата е била задължителна срещу слаб съперник и с числено превъзходство. Сръбският специалист ще търси добър резултат срещу своите сънародници довечера в Разград и очакванията са да направи няколко важни промени.

Реклама

Двамата титулярни вътрешни халфове на "Левски" Филип Кръстев и Андриан Краев почти сигурно ще започнат от първата минута срещу Сърбия, пише "Гонг". Най-вероятно те двамата плюс Ивайло Чочев ще оформят халфовата линия. Кръстаич обмисля да насити средата на терена, за да се спират в зародиш атаките на западните ни съседи.

Станислав Шопов, който бе титуляр срещу Литва, може да остане на пейката. Към момента България има само 1 точка след 3 мача и заема последното място в групата.

Все повече се говори, че при загуба от Сърбия Младен Кръстаич ще бъде уволнен и ще се търси нов селекционер.

Както "България Днес" писа, ако паднем от "плавите", моментът за смяна на Кръстаич ще е удобен, тъй като следващия мач на националите е чак на 10 септември срещу Черна гора. Така от БФС ще имат цяло лято да умуват кой да води България през есента. До този момент от футболния съюз отричат да обмислят смяна на селекционера, но това не е никаква гаранция за неговото оставане.

Четете още

Сърбия решава съдбата на Кръстаич

Сърбия решава съдбата на Кръстаич

Футболните национали се уморили за Литва

Футболните национали се уморили за Литва

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама