Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14932591 www.bgdnes.bg

"Лудогорец" се хвърля за обрат срещу "Балкани" advertorial icon

Ще успее ли българският първенец "Лудогорец" да се измъкне от трудната ситуация след загубата от "Балкани" в Косово с 0:2? Срещата реванш от първия предварителен кръг на Шампионска лига е тази сряда от 21:00 часа на стадион "Хювефарма Арена" в Разград и ще се излъчва пряко в ефира на Диема спорт. Разнообразни коефициенти може да откриете в платформата efbet.com.

Както и преди първата среща, "Лудогорец" отново е считан за голям фаворит. 1.38* е ставката за тяхна победа в реванша. На 6.15* се котира равенството в редовното време на двубоя, а нов успех за "Балкани" е оценен с 8.50*. "Орлите" трябва да се реваншират пред своите привърженици след неубедителната игра в първата среща и допуснатите два безответни гола. В петък пък последва поражение с 1:3 от новака "Крумовград" на старта на efbet Лига. Така разградчани са изправени до стената и нямат право на повече грешки, ако искат да продължат европейския си поход в най-комерсиалния клубен турнир. 2.05* е коефициентът те да сътворят нужния обрат и да се класират за втория кръг, докато за "Балкани" тази ставка е 1.80*.

Наставникът на "Лудогорец" Ивайло Петев е притеснен от лошото начало на сезона за своя тим.

"Загубата от "Балкани" не е била случайна. Говорихме си с играчите. Лошо, неприятно, срамно! Когато си футболист на "Лудогорец", трябва да имаш високи цели. Ако не можем да играем под напрежение, някъде бъркаме. Който излезе срещу "Балкани", трябва да даде 102%. Да играем на предела на възможностите си и да вкараме ситуациите, които съм убеден, че ще имаме. Трябва да излязат 11 войника", отсече Петев.

Със сигурност "Лудогорец" ще атакува от първата минута, но това би отворило пролуки в отбраната им, която допусна 5 попадения в първите два официални мача за сезона. Ако считате, че и двата отбора ще отбележат в мача, може да направите такъв залог в efbet при коефициент 1.96*. Любопитни са ставките и за брой голове в двубоя. Над 2.5 попадения се котира на 1.68*, а под 2.5 - на 2.35*.

"Лудогорец" вече е договорил привличането на бразилския нападател Руан Секо от "Сантос". 22-годишният голаджия ще пристигне на "Хювефарма Арена" под наем до края на сезона.

Срещата реванш между "Лудогорец" и "Балкани" ще бъде ръководена от популярния италиански съдия Лука Пайрето с помощници Стефано Аласио и Дамяно Ди Йорио. Главният арбитър има на сметката си 106 мача в Серия "А". В тях той дава средно по 4,9 жълти картона на мач, като 38 пъти е показвал червен картон и е отсъдил 49 дузпи.

      Ако считате, че сблъсъкът няма да се реши в редовното време и ще се стигне до продължения, то ставката за това в efbet е 4.40*, а мачът да се реши след дузпи – 9.20*.

*Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.

*Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в секция "Разумно залагане" на efbet.com и в сайта на НАП.

Реклама
Реклама
Реклама