Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14985370 www.bgdnes.bg

Всички български отбори са фаворити в Европа тази седмица advertorial icon

Четири български клуба ще представят България в европейските клубни турнири тази седмица

Както "Лудогорец" в Шампионска лига, така и ЦСКА 1948, ЦСКА-София и "Левски" в Лига на конференциите са считани за фаворити в своите мачове според efbet.

В сряда от 21:45 часа българският шампион се изправя срещу словенския "Олимпия" (Любляна). В първия предварителен кръг на Шампионска лига "орлите" направиха знаменит обрат срещу косовския "Балкани", като го победиха категорично с 4:0 в реванша. След това записаха и 5:0 срещу "Етър" в efbet Лига. Така че "Лудогорец" възвърна самочувствието си пред своя публика и логично коефициентът за поредна домакинска победа е 1.50*. Успех за "Олимпия" е оценен на 7.80*, а равенство – на 4.80*.

Ако отстранят словенския си съперник, то в третия квалификационен кръг на най-престижния европейски клубен турнир "орлите" ще се изправят срещу победителя от двойката "Галатасарай" от Турция и "Жалгирис" от Литва. При неблагоприятен развой срещу "Олимпия" (Любляна) разградчани ще продължават евроучастието си в третия кръг на Лига Европа, където ще ги чака загубилият измежду "Динамо" (Загреб) от Хърватия и "Астана" от Казахстан.

В сряда от 20:30 часа е домакинството на ЦСКА 1948 срещу румънския ФКСБ в турнира Лига на конференциите. Този двубой се очертава като изключително завързан, като ставката за успех на българския тим е 2.90*, а за румънския – 2.80*. Равенството се котира най-високо – 3.30*. Ако елиминират този противник, "червените" ще се изправят срещу датския "Нордселанд". Първата среща ще се играе на 10 август на Националния стадион "Васил Левски", а реваншът в Дания е седмица по-късно - на 17 август.

В четвъртък от 20:00 часа ЦСКА-София приема румънския "Сепси" с коефициент за победа от 1.75*. Знак Х се котира на 3.95*, а 2 – 5.00*. В групата на "армейците" попадат всички шест нови попълнения, като от тях единствено Данило Асприля няма да бъде на линия за първия мач поради наказание. Извън сметките на треньора Саша Илич остават тежко контузените Юрген Матей, Брадли де Нойер, Браян Морено и Лазар Туфегджич. ЦСКА-София ще се изправи срещу победителя от двойката "Торпедо" (Кутаиси) от Грузия – "Актобе" от Казахстан, ако отстрани носителя на Купата и Суперкупата на Румъния във втория предварителен кръг от Лига на конференциите.

В късен мач от 22:00 часа в четвъртък "Левски" гостува в Скопие на "Шкупи", като също е поставен в ролята на фаворит efbet дава коефициент 2.25* за победа на "сините" на Националния стадион в Северна Македония, който носи името "Тодор Проески". Равенството се котира на 3.50*, а 3.40* е ставката за успех на "Шкупи". В  списъка от играчи на треньора Николай Костов попаднаха възстановяващият се от травма Билал Бари, както и новото попълнение Асими Фадига. "Левски" ще изтегли победителя в двойката "Апоел" (Беер Шева) от Израел и "Паневежис" от Литва за съперник в третия квалификационен кръг на Лига на конференциите, ако бъдат преодолени северномакедонците.

 *Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.

 *Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в секция "Разумно залагане" на efbet.com и в сайта на НАП.

Реклама
Реклама
Реклама