Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/14991043 www.bgdnes.bg

Петев започва гонка в "Лудогорец"

Най-тежко ще е за нападателите, трябва им концентрация

Треньорът на футболния "Лудогорец" Ивайло Петев започва да подлага от днес на много по-сериозни тренировки възпитаниците си. Наставникът е, меко казано, недоволен от равенството 1:1 срещу "Олимпия" (Любляна) в първи мач от втория предварителен кръг на Шампионската лига и изпуснатите възможности.

Особено тежко ще е на нападателите, на които е изготвена тежка програма с индивидуална подготовка. Целият отбор трябва да постигне максимална концентрация в дните преди реванша и да не допуска наивни грешки пред гола. "Орлите" започнаха лошо сезона със загуба от косовския "Балкани", за която си върнаха в Разград, както и с поражение от "Крумовград" в първенството. Срещу "Олимпия" онази вечер също бяха разсеяни на терена, смятат от треньорското ръководство.

Реклама

"Пропуските, които направихме, ни попречиха да победим - коментира Петев. - Освен гола "Олимпия" не направи абсолютно нищо. Играхме доста под нивото си. Изключително голям брак първите 20 минути. Въпреки това имахме три-четири 100-процентови положения, които не успяхме да реализираме."

Петев е сигурен, че в реванша тимът му ще изглежда по по-различен начин. "Остава отворен вторият мач. Не бяхме чак толкова убедителни. Много грешки и неточни подавания. На моменти бяхме хаотични. Създадохме достатъчно ситуации да отбележим повече от един гол, но за съжаление не успяхме. Искам да бъдем по-комбинативни и да вкарваме създадените ситуации. Когато преценим, че Сонко Сундберг е готов за игра, ще играе", заяви наставникът.

Четете още

"Лудогорец" пропусна да вземе аванс на "Олимпия"

"Лудогорец" пропусна да вземе аванс на "Олимпия"

Разград тръпне за "Галатасарай"

Разград тръпне за "Галатасарай"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама