Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/15001890 www.bgdnes.bg

ЦСКА наказва псуващия капитан

"Този ми съкрати живота, а сега ме псува!"

Тези думи на фен на ЦСКА пред стадион "Българска армия" обобщават мнението на запалянковците за капитана Иван Турицов, който скочи на част от публиката в сектор "А" след загубата с 0:2 от "Сепси" в Лигата на конференциите. Клубът наказа играча със солена глоба и отнемане капитанската лента.

"Червените" изиграха безобразно слаб мач и логично бяха изпратени с освирквания в края на срещата . Тогава капитанът Турицов си изпусна нервите и почти скочи на бой на част от запалянковците на централната трибуна. Защитникът си позволи да използва цинизми и псувни, което вбеси феновете. Част от тях дори призоваха бранителя да си стяга багажа от "Армията". Турицов бързо осъзна грешката си и се извини в социалните мрежи, но този път прошка едва ли ще има.

Реклама

"Искам да се извиня на всеки един за грозната реакция от моя страна след края на мача!", написа бранителят, но стотици фенове го нападнаха и обиждаха под поста му. "Хората, които псуваш, са похабили толкова емоция, нерви и всичко каквото се сетиш за ЦСКА, колкото едноклетъчният ти мозък не може да асимилира. Далеч по-талантливи и успешни футболисти са понасяли критики на този стадион", казва един от по-умерените запалянковци. Турицов вече веднъж получи прошка, след като заради левашки пропуснатата от него дузпа в края на мача срещу ЦСКА 1948 тимът от "Армията" изпусна шампионската титла миналия сезон. Тогава запалянковците застанаха твърдо зад него и дори скандираха името му, но сега ситуацията е коренно различна.

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов потвърди, че Турицов ще бъде наказан за грозното си поведение. "Не съм бил свидетел на случката, която е станала - коментира Филипов. - Ако има такова нещо Иван Турицов да си е позволил да псува феновете, той ще бъде наказан по вътрешния правилник на клуба. Нормално е хората да бъдат недоволни след тази подкрепа, която оказаха на отбора през целия мач. Не спряха да подкрепят отбора. Нормално е да са недоволни и с оглед на играта, която показахме, имат право. Много слаб мач за нашия отбор. С всяка изминала минута губихме инициативата. Имахме желание да победим, имаше прекрасна атмосфера, създадена от феновете, за което им благодарим и се извиняваме за мача, който изиграхме. Наистина тежка загуба, но има още един мач и ще направим всичко възможно, ако можем, да продължим."

Четете още

Мис Плейбой не може да се разведе с румънски футболист

Мис Плейбой не може да се разведе с румънски футболист

Бившата звезда на "червените" Флорентин Петре: Не знам в кое ЦСКА съм играл!

Бившата звезда на "червените" Флорентин Петре: Не знам в кое ЦСКА съм играл!

Секси сестра БРАНИ грешника на ЦСКА Турицов

Секси сестра БРАНИ грешника на ЦСКА Турицов

ЦСКА застава зад грешника Турицов

ЦСКА застава зад грешника Турицов

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама