Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/15109414 www.bgdnes.bg

Турицов изпада в немилост в ЦСКА

Доскорошният капитан изолиран от отбора, не говори с почти никого

Тежки времена преживява Иван Турицов в ЦСКА! Доскорошният капитан на "червените" се забърка в редица скандали и бе нарочен от феновете за големия грешник от началото на сезона. Това не се отразява добре на психиката и играта на Турицов, който се представя изключително разочароващо от началото на сезона. Защитникът загуби титулярното си място в последния мач със "Славия" и почти сигурно ще остане резерва за гостуването на "Лудогорец" в неделя. В последно време Турицов се цепи и от колектива в ЦСКА, като не говори с почти никого от съотборниците си. Защитникът изглежда изолиран от отбора и през последните седмици изглежда в минорно настроение и психологическа дупка.

Проблемите за Турицов започнаха още в края на миналия сезон, когато защитникът пропусна решаваща дузпа в мача с ЦСКА 1948, която костваше титлата на "червените". Тогава феновете застанаха твърдо зад него и дори скандираха името му, но сега ситуацията е коренно различна. До разрива с публиката се стигна след първия мач с румънския "Сепси", загубен с 0:2. След срещата Турицов си изпусна нервите и почти скочи на бой на част от запалянковците на централната трибуна. Защитникът си позволи да използва цинизми и псувни по техен адрес, което вбеси феновете. Турицов бързо осъзна грешката си и се извини в социалните мрежи, но този път не получи прошка. След равенството 1:1 със "Славия" защитникът отново имаше неособено приятна среща с част от ултрасите. Доскорошният капитан Турицов се опита да избегне тълпата пред "Армията" и бързо да се прибере в автобуса, но бързо бе забелязан. Опитът му да се измъкне не се понрави на привържениците, които успяха да го привикат. Запалянковците обиждаха и псуваха доскорошния си любимец, като имаше реална опасност от физическа саморазправа. Напрежението все пак бе потушено навреме от стюарди и полиция и не се стигна до по-грозни сцени.

Същевременно организираните фенове на ЦСКА отрекоха информациите за среща с ръководството на базата в Панчарево. Напрежението между двете страни отново е високо след последните събития на "Армията" и слабите резултати.

Четете още

(СНИМКИ) Орманджиев разпуска с биричка

(СНИМКИ) Орманджиев разпуска с биричка

Ел Маестро сменя музиката в ЦСКА

Ел Маестро сменя музиката в ЦСКА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама