Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/15143750 www.bgdnes.bg

ЛОШО! Майкъл Чорни отказа да даде рамо на "Левски"

Дипломатично, но твърдо Майкъл Чорни е отклонил въпроса дали не може някак да помогне на "Левски" в тежката финансова ситуация, заговори се в групата на "сините" на връщане от Израел. Насред пустинята Негев "Левски" изпусна до победи "Апоел" (Беер Шева) и завърши 0:0 в първа среща от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Реваншът е идния четвъртък в София.

Чорни, който беше благодетел на отбора в първите години на този век, бе поканен да присъства на стадион "Турнер", където се видя със собственика Наско Сираков, бившия такъв Тодор Батков, директора Даниел Боримиров и легендата на клуба Емил Велев.

Реклама

"Обичам България и "Левски" - отново призна Чорни. - Разговаряхме с Батков, отдавна не се бяхме виждали. Нямаше как да откажа поканата да дойда на мача. Липсва ми "Левски" и всички фенове, но моето време отмина. Дойдоха други хора. Радвам се за Наско Сираков, с когото също се видяхме."

След срещата Илиана Раева намери повод отново да опровергае една стара история. "Когато се тиражира, че Мишата е остригал Наско, той се обади на Наско възмутен по телефона и му каза: "Наско, как е възможно да пишат тези идиотии?! Вземи Илиана и ми елате на гости в Израел, махнете се от България и елате да си починете." Качихме се на самолета, той ни посрещна на аерогарата в Тел Авив и изкарахме една незабравима седмица там", написа Раева в профила си във фейсбук.

Четете още

След 10 години Майкъл Чорни пак подкрепя футболния „Левски“ (снимка)

След 10 години Майкъл Чорни пак подкрепя футболния „Левски“ (снимка)

Майкъл Чорни в тежък развод
Майкъл Чорни в тежък развод

Майкъл Чорни в тежък развод

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама