Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/15198182 www.bgdnes.bg

Ултиматум за Ел Маестро в ЦСКА

Сърбинът може да бъде уволнен по-малко от 1 месец след назначението си

Нестор Ел Маестро може да си тръгне от ЦСКА по-малко от един месец след назначаването му. Сърбинът започна по ужасяващ начин втория си престой на "Армията" и записа две загуби и едно реми в първите си три мача с голова разлика 1:8. В последните си мачове като наставник Нестор има плачевна статистика - осем загуби и само едно равенство. Черната серия започва от престоя на Ел Маестро в турския "Гьозтепе", където е уволнен след 6 поредни поражения.

При нов провал на Ел Маестро в гостуването на "Ботев" (Враца) в неделя, треньорът най-вероятно ще се раздели с поста рекордно бързо. Треньорът попадна във враждебна среда още след назначението си в края на миналия месец. Огромната част от феновете не одобряват назначението на Нестор, а треньорът все още не е спечилил и доверието на футболистите. След освобождаването на Саша Илич съблекалнята на "червените" е разединена и играчите отново са разделени на групички. Ел Маестро за момента не може да респектира отбора, което от голямо значение за представянето в мачовете. ЦСКА е в дълбока игрова и психологическа криза, а играчите са допълнително стресирани от крайните действия на агитката. Преди няколко дни ултраси нарязаха гредите на "Армията" и изписаха "Срам и позор" на вратите на съблекалнята. Преди това играчите бяха псувани и обиждани и се разминаха на косъм от физическа саморазправа.

За проблеми в съблекалнята призна и голмайсторът от миналия сезон Дюкенс Назон. "Не знам какво се промени - коментира голмайсторът пред "Диема". - Трябва да бъдем обединени, когато има подкрепа в съблекалнята, тя се предава и на терена. Разликата отпреди няколко месеца е огромна. Преди имахме страст. Влизахме във всеки мач с мисълта, че можем да спечелим. Към момента не показваме нищо от това."

Четете още

Скандали тресат съблекалнята на ЦСКА

Скандали тресат съблекалнята на ЦСКА

Ел Маестро страни от футболисти и шефове

Ел Маестро страни от футболисти и шефове

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама