Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/15386847 www.bgdnes.bg

Американски военен спасява Меси

Бодигардът Ясин Чеуко извежда нахлул фен за гушата

Личният бодигард на Лео Меси отново влезе в прожекторите на мач от Мейджър сокър лигата в САЩ. Здравенякът спаси своя клиент от нахлул фен, който искаше да се докосне до идола си. Това предизвика бурни реакции по трибуните на стадиона.

"Интер" (Маями) постигна поредна победа. Меси и компания надвиха тима на Филип Кръстев "Лос Анджелис" с 3:1 в гостуването си от 27-ия кръг. Българинът влезе в игра в 81-вата минута на мястото на Илие Санчес, но не успя да помогне на своите да избегнат поражението. Този път Меси не бе сред голмайсторите за своя тим, но пък се отчете с две асистенции. 

Реклама

Шоуто на бодигардът бабанка обаче донякъде засенчи чисто футболните отигравания на Лео. Той защитава световния шампион не само извън терена, но и по време на мачовете, като дори тича по тъч линията, следейки движенията на звездата. Когато млад запалянко изтича на терена, за да докосне Меси, гардът бързо реагира и го спря на секундата с хватка през врата. Притичалите се на помощ стюарди бързо изнесоха ентусиаста извън игрището. 

Бодигардът на Меси е тунизиец, назначен лично от клубния бос Дейвид Бекъм. Неговото име е Ясин Чеуко. Телохранителят е бивш военен от американската армия, с опит в бойните изкуства - бокс и ММА.

Той следва Меси и семейството му абсолютно навсякъде, включително при пазаруване в супермаркета и семейни разходки.

Въпреки успеха "Интер" (Маями) остава в дъното на Източната конференция на предпоследното 14-то място с 25 точки в актива си. "Лос Анджелис" пък заема 3-тата позиция в Западната конференция с актив от 40 точки.

Четете още

Мис Маями и Мис Дупе в битка за Меси

Мис Маями и Мис Дупе в битка за Меси

Бременна ли е Антонела?

Бременна ли е Антонела?

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама