Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/15433765 www.bgdnes.bg

5.00* коефициент България да удари Черна гора advertorial icon

Подновяват се квалификациите за Европейското първенство по футбол, което ще се проведе догодина в Германия

Българският национален отбор има нелека визита на Черна гора идната неделя, 10 септември от 19:00 часа. Двубоят се явява ключов за "лъвовете", ако искат да запазят шансове за едно от първите две места в своята квалификационна група "G". В момента лидери в нея са тимовете на Унгария и Сърбия с по 7 точки, Черна гора заема третата позиция с актив от 4 пункта, а ние сме четвърти с едва 2 точки. С една по-малко от нас на последната позиция се намира Литва.

Възпитаниците на селекционера Младен Кръстаич влизат в срещата като аутсайдери. Коефициентът им за победа в efbet е 5.00*, докато успех за домакините от Черна гора се котира на 1.89*. Равенство в столицата Подгорица е оценено на 3.45*. В първата среща през пролетта черногорците надделяха в Разград с 1:0 с попадение на Никола Кръстович.

В четвъртък вечер българските национали загряха с приятелска среща срещу участника от последните три Световни първенства - Иран. Тимът за първи път от дълги години се завърна в Пловдив, като мачът се състоя на обновения стадион "Христо Ботев". Селекционерът Младен Кръстаич обеща да видим отбор, амбициран да се раздаде докрай на терена в предстоящите битки.

"Всички мачове са еднакво важни и се раздаваме на 100 процента. Опитваме се да създадем ядро, начело с нашия капитан Кирил Десподов. Искам да виждам футболисти, които бранят герба на България и играят с желание. Мисля, че публиката оценява това и го видяхме по време на последния ни мач срещу Сърбия", каза сръбският специалист Кръстаич. За главен съдия на мача в неделя бе определен германецът Харм Озмерс.

Още любопитни възможности за залог за предстоящата европейска квалификация откриваме на сайта efbet.com. Ставката за това България да отбележи гол и в двете полувремена е 8.50*. Най-вероятният точен резултат според букмейкъра е 1:0 за Черна гора с коефициент 5.00*. Следва 1:1 (6.40*), 0:0 (6.60*), 2:0 (7.00*). Ако считате, че България ще отбележи първия гол в мача, то всеки заложен лев от вас ще се умножи по 3.15*.

Стана ясно, че националният отбор на България ще се завърне на Националния стадион "Васил Левски" в София още за евроквалификацията с Литва на 14 октомври (събота). Досега "лъвовете" провеждаха домакинските си мачове от надпреварата в Разград. Обявената цел от президента на БФС Борислав Михайлов бе класиране за Евро 2024.

В петъчната програма от европейските футболни квалификации най-сериозен интерес предизвиква мачът Словакия - Португалия. Домакините изостават само на 2 точки от своя противник, който е лидер в група "J". Победа за словашкия тим в efbet се оценява на 8.25*, равенството - на 4.65*, а успех за Кристиано Роналдо и компания се котира на 1.45*.

Ден по-късно, в събота, бойкият тим на Украйна е домакин на Англия. Заради военния конфликт украинците провеждат мачовете си в град Вроцлав, Полша. Коефициентът за техен успех е 8.60*, а за знак Х - 4.90*. Ставката за победа на англичаните е 1.43*.

 *Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.

 

*Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в секция "Разумно залагане" на efbet.com и в сайта на НАП.

Реклама
Реклама
Реклама