Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/15560072 www.bgdnes.bg

"Левски" и Краев уредиха нов договор

"Левски" и Андриан Краев почти се разбраха за нов договор. Сагата продължава вече няколко седмици, но двете страни най-накрая стигнаха до консенсус. "Сините" са предложили по-висока оферта за втория си капитан, чийто контракт изтича в края на сезона. Очаква се в близките дни Краев официално да преподпише договора си, като неговата заплата ще бъде около 10 000 евро на месец. Така националът ще се превърне в един от най-скъпоплатените на "Герена". Краев вече е оценяван на 2 млн. евро и се превърна в един от лидерите на "сините".

От "Герена" продължават преговорите и с други играчи, чиито договори изтичат. Близо до преподписване е защитникът Кристиан Димитров, който също е получил по-добро предложение. За разлика от него нидерландецът Килиан ван дер Каап засега отказва предложението на клуба. Основната причина е, че бранителят не е доволен от статута си на резерва. Друг бранител - Жереми Петрис, поднови преговорите си за нов договор с клуба. Доскоро беше категоричен, че не желае да остане след края на контракта му идното лято. Наскоро десният защитник е имал среща с човек от ръководството на "сините". Проблемът е, че е поставил нереалистични финансови условия, за да остане на "Герена" и следващия сезон. На този етап те няма как да бъдат удовлетворени от шефовете на клуба. "Водят се разговори с всички футболисти, на които им изтичат договорите. Дори да има такива, които не желаят да подновят договорите си - това е техен проблем", коментира наскоро собственикът Наско Сираков.

Нов договор вече подписа бразилецът Цунами, който е един от любимците на публиката. Бранителят ще остане на "Герена" до 2026 г.

Четете още

Божката Краев стяга две сватби

Божката Краев стяга две сватби

40 играчи изреди Кръстаич в националния

40 играчи изреди Кръстаич в националния

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама