Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/15637091 www.bgdnes.bg

Вдовицата на Гунди гледа филма за Аспарухов

Първи кадри от филма за своя съпруг изгледа вдовицата на Гунди - Величка Маркова. Тя седна в киносалона напълно сама, за да се концентрира върху лентата. Лита, както всички я наричат, иска всичко по игралния филм да бъде изпипано до последния детайл. 

Проектът "Гунди - Легенда за любовта" все още е в процес на изработка. Снимките започнаха още през юни на стадион "Раковски" в София. Очаква се хитовата продукция официално да излезе на екран в началото на следващата година. Това обещават продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов, които са върли левскари. 

Реклама

Ролята на трагично загиналия в катастрофа Георги Аспарухов ще бъде изпълнена от актьора на Народния театър Павел Иванов. Той е познат от участията си в тв сериалите "Полицаите от края на града" и "Татковци", а за Александра Свиленова превъплъщението в Лита ще е първата голяма роля на екрана. 

Филмът е с бюджет от 4 млн. лв., осигурени от частни инвеститори. Лентата ще проследи любовната история на Гунди и Лита от момента на първата им среща до катастрофата на 30 юни 1971 г., в която Гунди загива. Режисьор е Димитър Димитров, сценарист е Емил Бонев, а главен оператор – Борис Славков. Консултант на филма е бившият играч на "сините" Станислав Ангелов-Пелето, а музикален продуцент и оформител - Добрин Векилов-Дони. Той е и композитор на музиката. 

Четете още

Пореден нов тираж на бестселъра "Гунди – какъвто не го познавате"

Пореден нов тираж на бестселъра "Гунди – какъвто не го познавате"

(ПАПАРАШКИ СНИМКИ) Актьорът, играещ Гунди, пуши здраво!

(ПАПАРАШКИ СНИМКИ) Актьорът, играещ Гунди, пуши здраво!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама