Реклама
https://www.bgdnes.bg/futbol/article/15728199 www.bgdnes.bg

Ще оцелее ли "Лудогорец" в Дания? advertorial icon

Този четвъртък българският футболен шампион "Лудогорец" има тежко гостуване в Дания

"Орлите" играят срещу коравия тим на "Нордселанд" от втория кръг в груповата фаза на турнира Лига на конференциите. В сайта efbet.com откриваме, че домакините са считани за фаворит в срещата. Коефициентът за успех на "Нордселанд" е фиксиран на 1.77*, равенство в двубоя се оценява с 4.00*, а победа за "Лудогорец" - 4.40*.

Двубоят е от 22:00 часа българско време и ще се излъчва пряко по bTV Action. Възможности за разнообразни залози за мача може да откриете по всяко време в платформата на efbet. "Лудогорец" стартира отлично в своята група "Н", след като удари с 4:0 "Спартак" (Търнава) у дома в предишния кръг. Това отреди на тима на треньора Ивайло Петев първа позиция във временното класиране. "Нордселанд" пък загуби с 1:3 визитата си на фаворита в групата - "Фенербахче".

Техническият директор на "Лудогорец" Козмин Моци очаква тежко гостуване. "В четвъртък ще е различен мач от този срещу "Левски", първо заради изкуствения терен. "Нордселанд" са много добър отбор, играха с ФКСБ в квалификациите. Няма да е лесен мачът", заяви Моци.

Треньорът на датчаните Йоханес Торуп е убеден, че тимът му ще се върне на победния път. В неделя съставът му регистрира 0:0 при гостуването на "Вейле" в местното първенство.

"Ако погледнем от позитивен ъгъл, ще видим, че създадохме много шансове. Трябва обаче да се научим да ги реализираме. Правим добри неща в нападение, но все нещо не ни достига. Победата ще дойде скоро, дано да е още в четвъртък", заяви Торуп.

В efbet над 2.5 гола в мача се котират с коефициент 1.72*, а под 2.5 попадения - с 2.20*. Двата отбора да отбележат е оценено на 1.73*, а да не го сторят - 2.20*. "Лудогорец" да спечели полувреме - 2.30*, не - 1.55*. Най-вероятният голмайстор по всяко време в мача е Маркус Ингвартсен с 2.20*, следван от Андреас Шелдеруп – 2.70* и Бенжамин Нюгрен – 3.00*. От състава на "Лудогорец" с най-висок шанс за гол е Матиас Тисера (4.10*), следван от Рик Лима (4.40*). Най-вероятният точен резултат е 1:1 (7.40*), следват 2:1 (8.20*), 1:0 (8.40*).

В секция “Дългосрочни събития“ на efbet.com виждаме, че коефициентът "Лудогорец" да спечели Лига на конференциите е 36.00*, а за "Нордселанд" - 100.00*. Ставките за останалите тимове от група "Н" са: "Фенербахче" - 15.00*, "Спартак" (Търнава) – 200.00*.

 *Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.

 *Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в секция "Разумно залагане" на efbet.com и в сайта на НАП.

 

Реклама
Реклама
Реклама